Abortusz kérvényezéséhez elég a szakorvosi leletet vinni a Családvédelemhez, vagy valamilyen speciális igazolást kell kérni az orvostól?
Még munkaidő van.
Felhívod a körzetes védőnőt, és ő megmondja mit kell vinned. Sőt, lehet időpontot is ad, mikor menj. És nem kell órákat ott ülnöd.
A nőgyógyász (általában ha mondod hogy nem kivánt terhesség egyböl ad) egy papirt ad amin megállapitja a terhességet és amin ott vannak a családsegítők telefonszámai, NEM ad beutalót CSAK ha nem tudod a vércsoportod, akkor is csak egy vércsoport teszt vizsgálatra.
Mellesleg idöpont kérés kb mindenhol kb déltől egyig vagy kettö ig van, ha utána hivod fel se veszik
De ha sikerül felhivnod ad egy idöpontot és ugyan akkor általában megbeszélitek a második háromnappal késöbbi idöpontot is ugyanis kétszer kell vele találkoznod, ö állitja ki a papirt és adja oda a csekket ami 38000 lesz kb, együtt kiválaszjátok a korházat ahol elvégzik, öket szintén fel kell hivnod és idöpontot kérni amit nem tudsz amig nincs meg a vércsoportod, utána csak fogod magad elmész a megadott idöpontra viszed a papirokat amiket a családtervezö ad a csekkröl a befizetési igazolást és egy nap alatt elvégzik
Ha valaki elkezd neked hülyeségeket irogatni és megprobálva bűntudatot kelteni benned nyugodt szívvel tiltsd le hogy ne küldhessen több üzenetet, a te tested a te jogaid, a te döntésed
Akárhogy is döntesz végül ne azért tedd mert valami lelkes abortusz ellenes idióta hülyeségeket küldött neked, minden nö másképp éli meg
Nem tudom mik az okaid, de így vagy úgy a te döntésed és ezt mindenkinek tiszteletben kéne tartani
Am azt hiszem az elözö válaszoló voltam és ezt most csak azért írom mert a lelkes abortusz ellenes nekem is, megértem én az ő érzéseit, de ilyenkor pont nem azokat a szavakat akarjuk hallani amiket az ilyenek mondanak
Bárhogy is lesz minden rendben lesz, kitartás mindenhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!