100% hogy terhes vagyok?
Ma reggel első vizeletből csináltunk x-épül terhességi tesztet.
Ha jól láttam 1 csík erős volt, másik pedig elég halvány csík volt.
Én 20 éves vagyok, párom 26.
Nem szeretnénk még gyereket.
Mi a legjobb módszer a terhesség megszakítására?
“Nem tudom elkepzelni. Valaki gumiba elvez. A gumi nem lyukas. Hogy kerul a huvelybe akkor sperma? Tudatlan 30as no vagyok ezekszerint. Valaki megtudja magyarazni?”
Szerintem csak annyi, h sokan úgy “védekeznek gumival”, hogy csak akkor húzzák fel, ha már az elélvezésre kerülne a sor. Előváladékról meg ilyesmikről még nem hallottak.
Menj át a családi kapcsolatok, vagy a párkapcsolatok témakörbe, ahol minden nő azért szemét, felelőtlen, mert a szülő nyakára szül, meg átba$$za a párját, aki nem is akarja a gyereket, mi a fa$znak szüli/szülte meg. Majd gyere ide vissza, nézd meg a saját, meg a hasonló válaszokat. Vesd össze a kettőt, és gondolkodj el (na nem csak te, kb mindenki), hogy mégis mi a szart kéne csinálni annak a nőnek, akinek becsúszott a baj (az időt visszaforgatni nem lehet, tehát a "mit kellett volna" nem releváns.)
Ja, és oké, te említed az apát is... De a többség (akár az abortusz ellen kampányolók, akár a "vetesd el, ne kényszerítsd a férfit az apaszerepre" válaszolók) csak a nőt köpködik, mintha egyedül az ő felelőssége lenne...
Nem vagyok abortusz-párti. Sem fanatikus magzatvédő. Mindenkinek a saját dolga. De ez a jelenség kezd nagyon kiborítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!