100% hogy terhes vagyok?
Ma reggel első vizeletből csináltunk x-épül terhességi tesztet.
Ha jól láttam 1 csík erős volt, másik pedig elég halvány csík volt.
Én 20 éves vagyok, párom 26.
Nem szeretnénk még gyereket.
Mi a legjobb módszer a terhesség megszakítására?
Igen, két csíkkal 100%, hogy terhes vagy.
Ha terhességmegszakítást akartok, ahhoz mindenképpen nőgyógyász kell, nem fogod megúszni.
Szóval, ha ahhoz elég nagylány vagy, hogy nemi életet élj, ahhoz is legyél elég felnőtt, hogy elmenj az orvoshoz és szemtől szembe tedd fel a kérdéseid.
Ha 10 napja késik, akkor elég határozott erős csíknak kellene lennie.
De a csík, az csík.
A "legjobb módszer", az egyetlen módszer a terhesség megszakításra, az abortusz.
Menj minél előbb orvoshoz, ha terhes vagy, a doki úgyis megkérdezi, kívánt terhesség-e. Ha nemet mondasz, elmondja, mi a teendőd, hova kell menned.
Itt felesleges kérdezni, mindenki jobban tudja nálad (szüld meg, add örökbe stb.. Mintha ők ezt tennék a helyedben)
A legokosabb, ha veszel még több tesztet és holnap is tesztelsz. Ha továbbra is ott a második csík, akkor jelentkezz be nőgyògyàszhoz azonnal. 12 hétig lehet abortuszt csinàltatni, ne hagyd a végére.
Ausztriában van tablettàs magzatelhajtàs, ha közel élsz, az is opció lehet.
De persze gondold át, 20 évesen komoly döntés, ha megtartod sem dől össze a világ. De a te döntésed (és a párodè).
#16 jol irod.. a tablazat elejere tennem az ovszert, megfelelo hasznalattal, hisz a GYK felhasznaloi mind megfelelo ovszerhasznalat mellett estek teherbe🧐 szerintem lassan biztonsagosabb ugy szexelni, ha az emberbe beleelveznek. kisebb eselyt latok a nemtervezett terhessegre, mintha az ember ovszert hasznal. (Ironia..)
Nem tudom elkepzelni. Valaki gumiba elvez. A gumi nem lyukas. Hogy kerul a huvelybe akkor sperma? Tudatlan 30as no vagyok ezekszerint. Valaki megtudja magyarazni?
Komolyan, hogy itt mindenki milyen okos. Az, hogy kioktatjátok, nem segít a kérdező jelenlegi helyzetén. Csak remélhetjük, hogy megfontolja az itt leírtakat és a későbbiekben majd helyesen alkalmazza a az óvszert, elkerülve ezzel az újabb terhességet.
Kérdező, ahogy írták már előttem, minél előbb jelentkezz be nőgyógyászati vizsgálatra a terhesség megállapítása céljából. Itt már említheted is az orvosnak, hogy nem szeretnéd megtartani. Az orvos tud segíteni abban, hogy hova fordulj, de egyébként a Családvédelmi Szolgálathoz kell elmenned védőnőhöz tanácsadásra. Két tanácsadás van, 3 napnak el kell telnie a 2 alkalom között, ez biztosítja a lehetőséget, ha esetleg meggondolnád magad. A CSVSZ mellett a kórházban vérvételre kell menned, plusz aneszteziológussal egyeztetni (bár én hallottam olyan esetről mikor ez kimaradt). Ha a második tanácsadáson is kitartasz a végleges döntésed mellett, akkor a védőnő kiállítja a papírt és ad egy csekket, amit postán be kell fizetned. Nem tudom, most mennyi egy abortusz, de kb 40.000 forintra számíts. Ha ez megvan - vagy már előtte is akár - kérhetsz időpontot a beavatkozásra. Nagyon figyelj arra, hogy csak a 12. hétig végzik el, és az ügyintézés, beletelhet akár 2 hétbe is. Nehogy kifuss az időből, mert ha jól tudom betöltött 12 hétben már nem végzik el.
Ja, nem akarnak gyereket, de biztos az a legjobb megoldás, ha akarata ellenére mégiscsak megszüli.....:D Fuhh, van baj. Nyilván azért is van a terhesség megszakítása témakörben a kérdés.
Kérdező, menj el nőgyógyászhoz, ott elmondod, h nem akarod megtartani, ő pedig el fogja mondani mi a teendőd a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!