Abortuszhoz mit vizsgálnak vérvételnél?
Jövőhéten lesz a műtétem, holnap szeretnék kérni a háziorvosomtól beutalót vérvételre, de a nőgyógyászt nem kérdeztem meg, hogy mit kellene ott nézni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kérdező, szimpla műtét előtti rutin, vérkép hogy nem vagy-e vérszegény, vércsoport - mint írták, meg a máj és a vesefunkciókat jelző értékek mint a GGT, Karbamid és társai - hogy altatásnál ne legyen meglepi...
Pl:
de ez némileg változhat, egyrészt helyi szokások szerint, másrészt tekintetbe véve, hogy itt egy rövid műtéti beavatkozásról és felületes altatásról van szó... ja és persze TB alapon megy, ha rendben van a jogviszonyod.
Szerintem meg ez vall a lehető legnagyobb szegénységre, 0 IQ szintre és a nullához konvergáló intelligencia szintre, ha háttérismeret nélkül, nulla darab infóval, anonim oldalon akarsz rábeszélni valakit olyasmire, ami számára a lehető legrosszabb döntés!! Hisz nem véletlen döntött abortusz mellett. És simán lehet h csak érdeklődik a kérdező és nem is lesz műtétje.
Szóval imádom, hogy az abortusszal kapcsolatos általános kérdéséknél azonnal jön egy okostojás szentfazék, aki minden ismeret nélkül odaböki, h csak azért is tartsd meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!