Újra szoktátok álmodni azt a napot amikor megtörtént a
terhesség megszakítása?
Figyelt kérdés
Velem folyamatosan ez történik.
Ha stressz helyzetben vagyok akkor az agyam előhozza azt a napot és folyamatosan túl kell élnem mindent. vagy mikor késik a menstruációm.
2019. márc. 21. 09:35
1/9 anonim válasza:
Azokat a dolgokat nem.Viszont ezer rémálmom volt hogy 8-9 hónapos terhes vagyok,és nemsokára szülök,nincs visszaút.
2019. márc. 21. 09:46
2/9 anonim válasza:
Soha.
2019. márc. 21. 09:49
3/9 anonim válasza:
Nem, soha.
2019. márc. 21. 09:51
4/9 anonim válasza:
Sokan vannak így. Együtt kell élned a döntéseddel, de nem visz előbbre a szenvedés. Segítséget kellene kérned a történtek feldolgozásához.
2019. márc. 21. 09:56
5/9 anonim válasza:
Egyszer sem jut eszembe, de akkor sem gondoltam arra a napra, mikor a lànyom vàrtam, megszületett.
Akkor hoztam egy döntést, nem nyàvogok a múlton.
2019. márc. 21. 12:40
6/9 anonim válasza:
Nem. Mikor megszuletett a kislanyom eszembe jutott, hogy soha nem tudhatja majd meg. Lehet haragudna ram, hiszen a kistestverkeje volt.
Ennyire jutott csak eszembe, amugy nem szokott, akkor fajt nagyon sokaig, es nehezen de sikerult lezárnom.
2019. márc. 21. 13:17
7/9 anonim válasza:
Nekem sose volt, remélem, nem is lesz.
Anyámnak volt egyszer (én 10, az öcsém 4 éves volt akkor). Azt mondja, rengetegszer álmodott utána arról, hogy létezett. Kislánynak álmodta mindig. És éveken keresztül gondolt rá, milyen lenne, hány éves lenne stb...
2019. márc. 22. 22:11
8/9 anonim válasza:
#6: az ilyen eltitkolásokból szoktak nagyon súlyos mentális zavarok előjönni később a tesóknál. Ne higgyj nekem, ülj be egyszer csak megfigyelőnek családállításra (az általában ingyenes szokott lenni vagy jelképes összeg). Tele van ilyenekkel akik elől eltitkolták a meg nem született tesókat.
2019. márc. 27. 22:25
9/9 anonim válasza:
Én sajnos többször álmodtam már hogy sír nekem az elvetetett kisbabám, voltam pszichológusnál is ezzel, de nme segített...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!