Abortusz után 2 nappal belövellt a mellem úgy, mint szülés után. Folyik a tejem meg nagyon feszül a mellem. Fejjem le vagy mit csináljak? Ez baj? Orvoshoz csak jövöhéten tudok menni. Tapasztalatok vannak?
Nekem 20 hetesen volt vetélésem. Utána szintén belövellt a tej. Fejni csak akkor szabad, ha tényleg nagyon feszül, és nem bírod. Mert a fejéssel csak a termelődést serkented.
Nekem gyakori cserével hidegvizes borogatást javasoltak az apasztásra, de én végül jégzselét használtam, amit egy ruhába tekertem bele. Így nem fájt annyira, hogy fejnem kellett volna, és bár lassan, de elapadt.
Bocsánat de hány hetesen volt? Én elvesztettem a babámat 24 hetesen, de egyből írtak fel bromocriptint (tejapasztó) amitől roppant rosszul voltam, de még így is 1 hét múlva becsomósodott a mellem :(
Ki kellett fejni egy kicsit meleg víz alatt felmasszíroztam és úgy. A kimasszírozáson kívül egyébként nem szabad meleggel borogatni, csak jegelni.
Úgy tudom 16 hetes vesztéstől felfelé indul be a tej, előtte nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!