Igy megtartani hülyeség lenne?
Figyelt kérdés
Van egy gyerekem a párommal szétmentünk mert nem volt se jó apa se jó társ majd kibékültünk mert szeretem és mert azt mondta megváltozik és én terhes lettem. Ő még tartana én meg nem tudom szivem szerint igen az eszem szerint meg nem. A baj hogy azóta csinált egy újabb hülyeséget és kidobtam. Ezért id döntöttem el hogy elvetetem de nem tudom képes vagyok e rá így hogy holnap már műtét úgy érzem ez nem fogmenni.2019. jan. 31. 00:05
31/33 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Tiszeletben tarom a döntésedet.
A tested viszonylag hamar regenerálódik. A lelkedben ért fájdalom azonban nehezebben és lassabban gyógyul meg. Két lehetőséged van:
1. Elnyomod ami az esetek többségében felőröl, vagy keménnyé tesz.
2. Elengeded.
A lelki gyógyulás első lépcsője, hogy meg tudj bocsájtani. A megbocsájtás egy tudatos döntés. Sokan azt mondják, hogy ez vallásod duma. De ez kulcs a gyógyulásban. Én átéltem a megbocsájtás felszabadító érzését. Tudom miről beszélek.
Elsőként és lefőképpen magadnak kell megbocsájtani. Másodsorban a párodnak. Végül azoknak akik nem tudtak melletted állni.
Kívánom hogy mihamarabb fel tudj épülni!
Négy gyerekes édesapa
32/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2019. febr. 9. 15:56
33/33 anonim válasza:
31. Te tényleg arra élvezkedsz, hogy próbàlsz ok nélküli bűntudatot kelteni? Miért jó ez neked? Nincs miért megbocsàtani magànak, mert a kérdező nem követett el bűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!