Igy megtartani hülyeség lenne?
Kedves Kérdező!
Nem tudom hogy, hogyan állsz a kérdéssel. Csak remélni tudom, hogy még él a magzatod.
Feleségemmel mégy gyereket nevelünk. Édesanyám életében mindig azt mondta, hogy minden gyerek egy zsák pénzt ér. És igaza lett. Édesanyám 2015-en elhunyt azóta mi öten segítünk egymásnak. Feleségemnek nem született testvére. Azota hogy szülei elhunytak egyedül maradt. A nagynéném azt szokta mondani, hogy ha az Isten ad bárányt, akkor legelőt is ad hozzá.
Sokat hallottam olyan nagyszülőkről aki ellenezték a babát, de amikor hazahozták a kórházból ők voltak a legboldogabbak.
Ha még él a gyermeked, én arra bátorítalak, hogy tartsd meg.
Négy gyerekes édesapa
"A nagynéném azt szokta mondani, hogy ha az Isten ad bárányt, akkor legelőt is ad hozzá.
Sokat hallottam olyan nagyszülőkről aki ellenezték a babát, de amikor hazahozták a kórházból ők voltak a legboldogabbak." - azt ha mégsem, hát így járt a Kérdező...
A csalàdod nyilvàn nem akarja hogy a nyakukra szülj még egy gyereket. Igazuk van.
Nekem egy ilyen szar viszony bőven elég ok lenne hogy egy gyereket se szüljek bele, plàne kettőt. A gyerekvàllalàs alapja a stabil több éves hàzassàg , ha akarnék gyereket. De minimum nem àrtana egy normàlis kapcsolat neked se hoozzà. Ez az összejövünk, szakítunk összejövünk szakítunk mint valami óvoda hallod. Nézd màr meg kivel fekszel össze. Egy gyereknek se egészséges ez a környezet. X ideig van apu azàn nem aztàn megint, majd megint nem lakik veletek. Ha màr mindegy milyen a pasi akivel dugsz, lehetett volna annyi eszed hogy rendesen védekezel. Èn speciel vissza se fogadtam volna, az első egyben nàlam a végleges szakítàs. Hitegesse azt hogy megvàltozik, aki akkora balfék hogy bekajàlja.
"Igy megtartani hülyeség lenne?" Az még hagyján, hogy hülyeség, de aljasság is a szüleiddel szemben, akik befogadtak titeket, miután szakítottál. Elvégre is megmondták, hogy nem akarnak egy csecsemővel egy fedél alatt létezni...
Milyen alapon tennéd tönkre más emberek nyugalmát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!