Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Igy megtartani hülyeség lenne?

Igy megtartani hülyeség lenne?

Figyelt kérdés
Van egy gyerekem a párommal szétmentünk mert nem volt se jó apa se jó társ majd kibékültünk mert szeretem és mert azt mondta megváltozik és én terhes lettem. Ő még tartana én meg nem tudom szivem szerint igen az eszem szerint meg nem. A baj hogy azóta csinált egy újabb hülyeséget és kidobtam. Ezért id döntöttem el hogy elvetetem de nem tudom képes vagyok e rá így hogy holnap már műtét úgy érzem ez nem fogmenni.
2019. jan. 31. 00:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20%

Kedves Kérdező!

Nem tudom hogy, hogyan állsz a kérdéssel. Csak remélni tudom, hogy még él a magzatod.

Feleségemmel mégy gyereket nevelünk. Édesanyám életében mindig azt mondta, hogy minden gyerek egy zsák pénzt ér. És igaza lett. Édesanyám 2015-en elhunyt azóta mi öten segítünk egymásnak. Feleségemnek nem született testvére. Azota hogy szülei elhunytak egyedül maradt. A nagynéném azt szokta mondani, hogy ha az Isten ad bárányt, akkor legelőt is ad hozzá.

Sokat hallottam olyan nagyszülőkről aki ellenezték a babát, de amikor hazahozták a kórházból ők voltak a legboldogabbak.

Ha még él a gyermeked, én arra bátorítalak, hogy tartsd meg.

Négy gyerekes édesapa

2019. jan. 31. 22:26
 22/33 anonim ***** válasza:
60%

"A nagynéném azt szokta mondani, hogy ha az Isten ad bárányt, akkor legelőt is ad hozzá.

Sokat hallottam olyan nagyszülőkről aki ellenezték a babát, de amikor hazahozták a kórházból ők voltak a legboldogabbak." - azt ha mégsem, hát így járt a Kérdező...

2019. jan. 31. 23:17
 23/33 anonim ***** válasza:
86%

A csalàdod nyilvàn nem akarja hogy a nyakukra szülj még egy gyereket. Igazuk van.

Nekem egy ilyen szar viszony bőven elég ok lenne hogy egy gyereket se szüljek bele, plàne kettőt. A gyerekvàllalàs alapja a stabil több éves hàzassàg , ha akarnék gyereket. De minimum nem àrtana egy normàlis kapcsolat neked se hoozzà. Ez az összejövünk, szakítunk összejövünk szakítunk mint valami óvoda hallod. Nézd màr meg kivel fekszel össze. Egy gyereknek se egészséges ez a környezet. X ideig van apu azàn nem aztàn megint, majd megint nem lakik veletek. Ha màr mindegy milyen a pasi akivel dugsz, lehetett volna annyi eszed hogy rendesen védekezel. Èn speciel vissza se fogadtam volna, az első egyben nàlam a végleges szakítàs. Hitegesse azt hogy megvàltozik, aki akkora balfék hogy bekajàlja.

2019. febr. 1. 21:52
 24/33 anonim ***** válasza:
72%

"Igy megtartani hülyeség lenne?" Az még hagyján, hogy hülyeség, de aljasság is a szüleiddel szemben, akik befogadtak titeket, miután szakítottál. Elvégre is megmondták, hogy nem akarnak egy csecsemővel egy fedél alatt létezni...

Milyen alapon tennéd tönkre más emberek nyugalmát?

2019. febr. 2. 16:32
 25/33 ivancsob ***** válasza:
20%
Egyedül nem tudod felnevelni? Dehogynem. Semmiképpen se öld meg a gyermekedet - mert erről van szó. Nem kérte az életet, de él, és ne vedd el tőle az életét!
2019. febr. 3. 18:00
 26/33 anonim ***** válasza:
50%
Hát hogyne utolsó, nyilván majd te bérelsz a Kérdezőnek egy önálló lakást, meg pótolod, ami önmaga meg a 2 gyerek ellátásához szükséges...
2019. febr. 3. 20:30
 27/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Életem legnehezebb döntése is megvolt. Sajnálom akinek csalódás lesz meg aki szemében szar leszek. De elmentem. Nem mondom hogy nem bőgök minden nap miatta de igaz nem hozhatom/hozhattam ilyen helyzetbe a családom..azokat akik mellettem álltak mikor egyedül maradtam a gyerekkel. Szomorú és fáj de nem tarthattam meg..
2019. febr. 5. 00:30
 28/33 anonim ***** válasza:
69%
Fel a fejjel kérdező, jól döntöttél, ez volt az egyetlen normális, érett döntés! Kitartást neked.
2019. febr. 5. 09:46
 29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. febr. 5. 13:25
 30/33 anonim ***** válasza:
76%
Jól döntöttél,gyors testi-lelki felépülést kívánok.
2019. febr. 7. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!