A nőgyógyásznak mit kell ilyenkor mondani?
Figyelt kérdés
Terhes vagyok viszont nem szeretnenk megtartani a babat. Hogy mukodik az abortusz menete?2019. jan. 17. 06:51
11/14 anonim válasza:
Nekem missed abom volt de pontosan úgy van ahogy #2 írja. Úgy tudom, hogy az orvosnak alapból rá kell kérdeznie hogy megtartod-e mert attól függ hogy merre tovább a terhesgondozás. A mostani terhességnél mondjuk engem nem kérdezett meg mert elég egyértelmű volt a vigyorom. Ne izgulj,nem lesz baj!
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Mennyi idő kb ez at egész procedúra?
2019. jan. 17. 16:31
13/14 anonim válasza:
A doki kiállítja a leletet az élő terhességről, tehát kell hogy legyen szívhang. Azzal el kell menned a védnőhöz és innen nem tudom, hogy kell-e külön családsegítőbe menni vagy csak hozzá. Ide kétszer kell menned azt hiszem 3 nap eltéréssel, hogy biztos vagy-e a dolgodban. El fogják mondani hogy milyen lehetőségeid vannak ha megtartod vagy kihordod és örökbe adod. Közben befizeted a csekket, időponot kérsz a műtétre és tuti kell egy labor is, az fél nap alatt megvan. A műtét változó, nekem előző nap reggel be kellett feküdnöm, este feltették a tágítót, másnap délben műtöttek majd este 6-kor mehettem haza, de itt többen is írták már hogy be sem kellett feküdniük. Szerintem kb két hét alatt el lehet intézni az egészet ha azonnal kapsz időpontot mindenhova.
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom
2019. jan. 17. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!