Abortusznál altatásnál lehet fent zselé a körmön?
Ha van zselé a körmön vagy műköröm vagy bármi amit nem lehet lemosni ott helyben, attól még elvégzik az altatást és a műtétet?
Azért teszem fel itt a kérdést, hátha valakinek van tapasztalata ebben, mivel a nőgyógyászati asszisztens sem tudta megmondani.
Úgyhogy kérlek titeket azok írjanak, akiknek konkrét tapasztalatuk van!
A kórház azt mondta: 'Nem kötelező, de a pulzoximéter felhelyezésénél gondot okozhat.'
Ez alapján?
Olvastam, hogy sok minden megakadályozhatja a műtétet, ugye a köröm nem akadályozhatja meg?
Nem tudok már elmenni leszedetni, talán valahogy megpróbálhatnám lereszelni...
Sajnos nem abban a kórházban fognak megműteni ahová járok nőgyógyászhoz.
A nőgyógyász meg azt mondta az altatosoktól függ, hogy ők így megcsinálják-e..
Úgy érzem nem kockáztathatok..
Szerintem se kockáztass, a saját érdeked is, hogy ne legyen semmi a körmödön. Reszeld le vagy próbáld leszedni valahogy, majd a műtét után visszarakatod.
Kitartást!
Lereszelem valahogy.
Nem a körmöm miatt kérdeztem, nem az érdekel, hogy fent legyen, hanem csak a műtét elvégezhetősége miatt.
De akkor inkább szenvedek vele, leszedetni mással már sajnos nem tudom.
Köszönöm a válaszokat!
Missed ab műtétem volt, nekem nem szóltak, hogy gond lehet a gél lakk. Feltették a csipeszt, arra még emlékeztem.
Egyébként egy kicsit durvább reszelővel le tudod szedni, aztán finomabbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!