Miért csak a nőket hibáztatják abortusznál?
Ismerosomnek 3!! Abortusza volt,ugyanazon ferfitol 2,5 ev alatt....teljesen ki van hasznalva.
O megszulte volna a gyerekeket,de a pasi amit muvelt...hat.
Eloszor szeretnek gyereket,csinaljunk.megvolt akkor eloszor orult aztan meggondolta magat,bocs megsem.minden abortusz utan megbanta,es megigerte,hogy soha tobbet...
Igy kivulrol ugy latom komony lelki terrorban el a csaj.soha semmi nem jo amit csinal.mar o maga is ugy gondolja,hogy vele van a baj.hiaba mondjuk neki sokan,hogy hagyja ott amig meg lehet.fel tole,meg o kedveskedik a pasinak...
Sajnalom szegenyt.nem tudom milyen egy ilyen kapcsolatban elni.biztosan nem konnyu.nem itelem el az abortuszok miatt,kettonel ott voltam mellette,lattam mennyire szenved.mindketszer azt mondta elhagyja,de aztan megsem.gondolom a pasi kihasznalja,hogy lelkileg a padlon van.olyankor par hetig a tenyeren hordozza aztan kezdi elorol a hulyesegeit.az ilyen embert agyon kene loni.
Biztosan hibas a no is,de nem tudom pontosan mi zajlik a hatterben.
Én úgy gondolom ha már egy férfinak nincs esze arra hogy védekezzen, akkor egy nőnek kellene hogy legyen.
Igen, egy gyermekhez sok pénz kell, de ha megfelelő a védekezés akkor nem lesz " becsúszott " baba!!
Ha az ember meg egyedülálló akkor 1000x jobban figyeljen a védekezésre.
Nos igazad van kérdező. Mindenki a nőt támadja. Védekezhet valaki. Ha pl kiszakadt a gumi akkor mi van ? Hallottam már ilyet. Sőt van aki tabletta spirál vagy egyéb dolgok mellett esett teherbe. Szóval van aki védekezés mellett esik teherbe. Ha időben kiderül dönthet hogy mi legyen. Ha későn akkor viszont ott van egy gyerek ami hatalmas felelősség.
A nő dönti el. Én nem ítélek el senkit. Ha elveteti akkor sem ha megtartja akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!