Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért csak a nőket hibáztatják...

Miért csak a nőket hibáztatják abortusznál?

Figyelt kérdés
Olvastam itt kérdéseket arról hogyha egy nőnek abortusza van akkor elkezdik sértegetni. Soha sem gondoltok bele hogy egy gyereket sok pénzbe kerül felnevelni. Egyedülállóként meg semmilyen támogatást nem kap egy nő, a gyerektartás meg hol lenne elég egy gyerekre? Amúgy nem vagyok a fent említett helyzetbe, csak meg vagyok lepődve azon hogy sokan,hogy azt gondolják a gyerek pénz nélkül is felnő.
2016. júl. 30. 08:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem az orvos a leghibásabb. A nő nem biztos, hogy tudja, mi megy végbe egy abortusz során, de a doki igen. Én őt ítélem el, hogy képes elvégezni egy gyilkosságot.
2016. júl. 30. 12:49
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónak b@romira nincs igaza, miért lenne az orvos a hibás?

Ha már szexelni bír akkor bírjon utána nézni annak is hogy mi zajlik le egy.abortusz során!!!

Nem az orvos csinálta azt a babát, és nem is ő neveli fel!!!!

2016. júl. 30. 12:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Na hát ahhoz extra sötétnek kell lenni hogy valaki azt mondja az orvos a hibás...
2016. júl. 30. 13:00
 14/24 anonim ***** válasza:
92%

"Én őt ítélem el, hogy képes elvégezni egy gyilkosságot."

Érdekes, még egy orvost sem vágtak sittre emiatt a "gyilkosság" miatt.

2016. júl. 30. 18:30
 15/24 anonim válasza:
0%
Nem csak a nőket hibáztatják de ha nem engeded magad akkor nem leszel hibáztatva...
2016. júl. 31. 01:05
 16/24 anonim ***** válasza:
87%
Ja értem, magyarul az ember lánya ne is szexeljen abszolút es akkor nem áll fenn a veszély, hogy esetleg terhes és nem lesz hibáztatva. Na persze..
2016. júl. 31. 21:58
 17/24 anonim ***** válasza:
33%

Azért, mert többféle abortuszra menő nő van és sajnos az alja fajta az amelyik reflektorfényben, ezért miattuk könnyen általánosítanak az egyszerű emberek és bele se gondolnak, hogy nem csak olyanok mennek abortuszra hanem teljesen más háttérrel, motivációval, másképpen teherbe esve.

Pl. a múltkor a facebook hírfolyamomon láttam, hogy egy régi ismerősöm belájkolta az egyik barátnőjét, aki becsekkolt a kórházba terhesség-megszakításra. Még hozzá is tette, hogy idén már a második tesa. Azt hittem a pofám leszakad...

2016. júl. 31. 23:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Mert mi nők vagyunk kitéve ennek az egész procedúrának. Testileg és lelkileg is nekünk rossz, sőt szörnyű, ha ilyen labdát dob a sors. Azok ítélkeznek, akik nem kerültek még ilyen helyzetbe. Kívánom, hogy ne is kerüljenek. Ebben a témában a férfiak ritkán kerülnek szóba, egyesek szerint a nőknek kutya kötelességük megtartani a gyereket, még akkor is, ha utána el lehetetlenedne az életük.
2016. aug. 3. 19:34
 19/24 anonim ***** válasza:
54%

Nincs 100%os védekezési mód, rendes tabletta szedés közben is becsúszhat, gondoljunk bele, minden gyártásnál vannak selejtek, a tabletta is lehet hibás ha pl nem kerül bele elég hormon de nem sikerül kiszűrni, a nő beveszi nem elég benne a hormon és máris tudtán kívül gyakorlatilag kihagyott egyet. A gumi kiszakadhat, néha akkora rajta a lyuk hogy nem is lehet észrevenni de akár néhány, erős életképes sperma is elég a teherbe esésre.

Az esemény utáni CSAK 90-95%-os eséllyel hat, ez bazinagy. Még a művi meddővé tétel se 100%.

A kombinált se, ha pl használsz egy 99 meg egy 98%-os módot az nem azt jelenti hogy 100% védett vagy, a százalékszámítás nem így megy, egy 0.00001 (körülbelül) esély még így is van, ez kicsi de a lottót is kis esélyed van megnyerni mégis megtörténik valakivel.

2016. aug. 5. 15:13
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem is említve hogy valaki nem használhat hormonális fogamzásgátlót (amik a legmegbízhatóbbak) pl trombózis hajlam miatt.

Az meg hogy "nem kell d..ni" nem védekezés, akkor a fériaknak sem kell akarni és kész, mindig lehet másra kenni.

2016. aug. 5. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!