Miért történik ez?
Nekem 19 évesen volt. Tudatos döntés. Azonnal tudtam, hoyg ez az egyetlen lehetőség, különben tönkre megy az életem. Az "apukával " sem terveztem közös jövőt. SZüleim nem voltak, segítségem semmi, szóval esélytelen volt.
Most, 34 évesen is azt tudom mondani, hogy akkor ott abban a helyzetben a lehető legjobb döntést hoztam.
Most van egy fantasztikus 5 éves fiam, boldog házasságom, munkahely, biztos egzisztencia. SZóval kiegyensúlyozott életem van, ami BIZTOSAN nem lenne, ha akkor máshogy döntök.
Csak a legszükségesebb embereknek mondd el (akár csak anyukádnak). Nem kell, hogy mások ezen csámcsogjanak, vagy megbélyegezzenek.
"Miért történik ez?"
"Egyszeri fogamzásgátlói hiba miatt"
Itt a válasz a kérdésedben. Azért történik ez, mert hibáztál. A fogamzásgátlás már csak ilyen: észnél kell lenni, normális, megfelelően használni, különben pont ennyit ér.
Nem kell bárkinek elmondanod, csak a szüleidnek, mert ha fiatalkorú vagy, akkor kell a beleegyezésük.
Másra nem hiszem, hogy tartozik a dolog.
Miért szerinted viccből kell pontosan szedni a fogamzásgátlót?
Miért történik ez?
A te hibádból.
Ha el akarod vetetni akkor meg ne húzd a dolgot, állj a szüleid elé és vállald amit tettél.
"Miért történik ez?"
Kérdező, peched volt, ennyi. Élő ember nincs, aki soha sem hibázna a fogamzásgátlással, aztán kinek szerencséje van és nem lesz következménye a hibának, kinek meg peche.
Elmondani meg kinek akarod? Ha 18 év alatti vagy, akkor az egyik szülődet be kell vonni (sajnos), a többi szabadon választott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!