Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Lányok! Mennyire lenne magától...

Lányok! Mennyire lenne magától értetődő az abortusz, ha teherbe esnétek?

Figyelt kérdés
Ha a férfi nem szeretné, hogy gyereke legyen, elmennétek abortuszra miatta?
2018. júl. 29. 07:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 A kérdező kommentje:
10:06 : "drága este volt" Te most viccelsz? :) Ez azért nem így működik.
2018. júl. 29. 10:10
 12/73 anonim ***** válasza:
39%

Elsosorban vedekezem, de ha becsuszik, nyugodt szivvel mennek abortuszra, mert egyaltalan nem kotodom a magzathoz, sot inkabb parazitakent gondolok ra mint elolenyre.

Majd ha egyszer eljutok oda, hogy johet a baba akkor ez termeszetesen megvaltozik.

2018. júl. 29. 10:19
 13/73 anonim ***** válasza:
61%

Az a helyzet, hogy eleve le se feküdnék olyannal, aki ekkora tragédiának éli meg, ha gyerekünk lesz. Nem vagyok abortusz ellenes, se prűd, csak egyszerűen nekem a szexhez szerelem kell. A szerelmemmel közös gyerek pedig ajándék.

4 gyerekünk van, elsőre jöttek össze, tervezetten. Nem tervezetten akkor se estem teherbe, amikor csak pharmatexet hasznàltunk. Úgyhogy én sem hiszek abban, hogy rendes védekezés mellett "besikerül".

Aki alkalmi, vagy friss kapcsolatban nem húz gumit, a saját egészsége érdekében, az meg egyszerűen csak hülye.

2018. júl. 29. 10:25
 14/73 anonim ***** válasza:
65%
#11: De, pontosan így működik. Egyéjszakás kaland után is 18 évig fizetsz.
2018. júl. 29. 10:26
 15/73 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem kívántan teherbeesnék, egyértelműen elvetetném, mert nem akarok gyereket soha! (a pasi “akaratától” függetlenül, neki ebbe semmi beleszólása.) Persze normálisan védekezek is, viszont mint tudni nincs 100%-os védelem, húgom is gyógyszert mellett fogant, szóval ha így is besikerülne, abortuszra mennék.
2018. júl. 29. 10:31
 16/73 anonim ***** válasza:
63%
Én teherbe estem úgy hogy a párom nem akart gyereket. Leléptem, mai napig nem tud róla hogy van gyereke. Tudom hogy azzal el csesztem volna az életét ha megmondom. Így ő is meg én is élhetünk boldogan. Bennem fel sem merült az abortusz
2018. júl. 29. 11:16
 17/73 anonim ***** válasza:
74%
Már nem lány vagyok, de mindig megmondom a partnereimnek, még akció előtt, hogy én nem mennék aborruszra. Ha nem akar gyereket, húzzon gumit, nyilván ha észrevesszük hogy elszakadt/lecsúszott, akkor rögtön bevenném a 72 órás tabit, de erre még sose volt szükség. Ha így nem felel meg neki, akkor keressen mást.
2018. júl. 29. 11:19
 18/73 anonim ***** válasza:
76%
Abortuszra mennék és nem a pasi miatt, hanem mert én így akarnám. Nem akarok gyereket még véletlenül se, védekezek, így nagyon minimális az eselye, hogy probléma történjen és remelem nem is fog soha ilyesmire sor kerülni, de ha mégis, nem tartanám meg.
2018. júl. 29. 12:21
 19/73 anonim ***** válasza:
66%
Ha a férfi nem szeretné, hogy gyereke legyen, használjon óvszert, nem pedig a nőt hajtsa abortuszra.
2018. júl. 29. 12:21
 20/73 anonim ***** válasza:
53%
én nem lennék képes abortuszra menni, kivéve ha veszélyeztetné az életemet a terhesség. Minden más esetben megtartanám, függetlenül attól, mit mond a férfi. Ha örülne a babának, együtt nevelnénk, ha nem, megoldanám egyedül
2018. júl. 29. 12:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!