Volt itt valakinek szelektív abortusza? Tudnátok mesélni
róla?
Figyelt kérdés
Mi volt az oka? Hogy éltétek meg? A megmaradt baba/babák egészségesek lettek? Később elmondtátok nekik? Akik tudtak róla, hogy fogadták? Nem ítélkeztek? Mennyi idő alatt tetted túl magad rajta?
Legjobb barátnőméknek, mert hármasikrek lettek volna, és ennyit nem tudtak volna eltartani,mert már volt otthon egy tartósan beteg gyerekük így egyet elvetettek a 10. héten. 26. héten beindult a szülés és a másik két baba se maradt életben.
2018. júl. 8. 18:28
2/29 anonim válasza:
Mi nem vállaltuk. Nem bírtuk megtenni (harmasikreink vannak), kockáztattunk. De hoxa portálon van egy lány, akinek 4 babája lett volna, 2-t redukálni kellett. Istenhegyi gendiagnosztikai centrumban voltak. A két másik baba egészségesen fejlődik, kb mostanában fog szülni. Ha nálatok felmerült a redukció, mindenképp oda menjetek ti is. Hajdú doktornő a téma szakértője. Nekünk 3 babánál nem ajánlotta, de ez sok mindentől függ.
2018. júl. 8. 18:39
3/29 anonim válasza:
Azt lehet tudni, volt-e összefüggés a redukció meg a korai szülés között?
Mondjuk ez nagyon sajnálatos dolog, ők hogyan dolgozták fel?
Tudok olyanról én is, ahol 3-nak indult, egyet kivetettek, de a másik kettő teljesen egészséges, már 10 év körüliek.
Unokatesómnak a 2.babája beültetett volt, ott is megvolt az esély a kettőre, amit ő nagyon nem akart, de aztán mikor volt az első UH, a másik alapból felszívódott, így csak 1 baba lett.
2018. júl. 8. 19:45
4/29 anonim válasza:
1es vagyok: nem tudták megmondani biztosra, de esélyes, mivel kissé tágítani kellett a méhszájat amitől meggyengülhetett. Pihennie kellett volna sokat, de ő volt egyedül a nagyobbik gyerekkel, akit állandóan cipelni kellett, emlegetni, teljesen ellátni stb. Így az is közrejátszhatott.
Nehezen dolgozta fel, magát hibáztatja még a mai napig.
2018. júl. 8. 20:12
5/29 anonim válasza:
Redukciónál káliumot injekcióznak a kiválasztott magzat szívébe, nem nyúlnak a mehszajhoz. A magzat nem távozik, elmatricásodik, ahogy a fejlődő ikertestvér(ek) a meh falához nyomja(k).
2018. júl. 8. 21:54
6/29 anonim válasza:
"Később elmondtátok nekik? Akik tudtak róla, hogy fogadták? Nem ítélkeztek?"
Ha nekem mondaná, hogy lett volna ikertestvérem, de ez történt, nem ítélkeznék. De őszinte leszek, zavarna a tudat, higy egy "hullával" voltam hónapokig. Meg a miért ő miért nem én.
Szóval inkább nem akarnám tudni.
2018. júl. 8. 22:29
7/29 anonim válasza:
De igen, neki tágítottak. Nem tudom, most hogy megy ez az eljárás, de az ő esetük nem mostanában volt, és valami miatt kaparni kellett. Tehát nem tudom volt-e injekció, de neki volt műszeres befejezése, meg kórházban is kellett maradnia elég sokáig, mert nem állt el a vérzés.
2018. júl. 9. 06:48
8/29 anonim válasza:
Én baromira elítélném az anyámat emiatt.
2018. júl. 9. 06:54
9/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Utolsó, megosztanád velünk, hogy miért?
2018. júl. 9. 08:31
10/29 anonim válasza:
Mert megölte a saját gyerekét/testvéremet, ami beteg lelkületre és nulla anyai érzésről tesz tanúságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!