Szex most vagy szex 6hét múlva?!
Nagyjából egy hete estem át a nőgyógyászati műtéten,természetesen nem tudok élni a "mintha mi sem történt volna" kifejezéssel, de a napok telnek..
A zárójelentésemen 3-4 tünet jelentkezésekor kell az orvost felkeresnem,6hét múlva vizsgálat,DE addig mi a helyzet a párkapcsolatommal? A párom megértő típus de,hogy éli túl ezt a fajta veszteséget egy pár illetve hogy rendeződnek az érzelmek ha az egyik felet jobban megviselte,mint a másikat? És igen..itt most a szex a legnagyobb szakadék,legalább is köztünk.
A párom nehezen bírja és már egyre kevésbé türelmes,amit valahol megértek hisz ő fizikailag sértetlen maradt és lelkileg is elfogadobb volt az abortusszal kapcsolatban,de itt vagyok én, mint nő,aki elszenvedte ezt lelkileg és fizikailag is..
Voltatok már ilyen helyzetben? Meddig volt türelmes a párotok,volt akinél a 6hét alatt végig türelmes volt a párja? Esetleg akad olyan is aki a műtét után nem sokkal beadta a derekát és lefeküdtek a párjával,lett utána valami gond?
Válaszokat előre is köszönöm!
"Attól félek,hogy máshoz megy vagy vége lesz köztünk."
Ha az abortusz után ilyen gerinctelen szemétláda módjára viselkedne, akkor nem is kár érte, hoyg elválna az útjaitok. De kérdező biztos, hogy egy ilyen férfi mellett akarsz maradni, akinél ez egyáltalán felmerül!?
Igen, a férjem fontosabbnak tartotta az egészségemet, mint a dugást.
“volt akinél a 6hét alatt végig türelmes volt a párja?” - érdekes, én pont fordítva tettem volna fel a kérdést; volt, akinek nem bírt ki 6 hetet a párja, mert egy magán uralkodni képtelen ösztönlény, aki simán lexarja a “szerelme” egészségét, és lazàn kockáztatja egy dugásért cserébe?
Szerinten sokkal inkább önző, mint megértő.
Megértő akkor lenne, ha fontosabb lenne számára a te testi és lelki épséged, mint a saját ösztönei és, ha nagyon megkívánná max a wc-ben töltene 5 percet.
Ki kell várni a 6 hetet, mert komoly bajokat okozhat. Addig is van más lehetőséged, hogy "boldoggá tedd".
Ez egy 0-ós kérdés..Amolyan napi.:D
Ha fontos a férjed akkor d..j vele.Váljon egészségedre, vagy majd max nem válik arra és kész.Ehhez még az se kell, hogy itt kérdezősködj.Úgyis mindenki 0-t kap aki nem azt írja, hogy igen mindenképp elégítsd ki az igényeit különben félre megy...gondolom újabb terhességet és abortuszt is terveztek a következő 6 hétben:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!