Mennyibe kerűl egy abortusz végrehajtása?
Ahogy a 2-es is írta majdnem 40 ezer Ft.
A "jóérzésű" embereknek meg nem kell az abortusz témakört olvasgatniuk és probléma megoldva! Pont azért van ez a topic, hogy az ilyeneket IS meg lehessen kérdezni, hiába kérdezték már meg 50-en, nyilván úgy is lesz, aki újra és újra megkérdezi. Tovább görgetsz és nem olvasod el. Bár nem értem mitől jóérzésű az, akinek gőze nincs, hogy a másik mit miért tesz, de azért odaszól neki...
Ahogy a 2-es írja, 40.000 alatt valahol.
Az meg nem "jóérzésű" ember, hanem unintelligens és ostoba, aki a nézeteitől eltérőt olvasva felháborodik, beszólogat, mert gyenge világképét összezavarja a törpe agyában az, hogy nem ugrál az ő kedve szerint 7 milliárd ember a bolygón.
A jóérzésű ember sok erőt kíván a kérdezőnek. Fel a fejjel, kérdező!
9
Jóérzésű ember nem viselkedik ilyen hulladék, bunkó módon a másik ember súlyos válsághelyzetében, mert azzal csak annyit bizonyít, hogy egy alja, elbizakodott véglény.
6-os voltam, bunkókám.
11
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!