Dunaújváros abortusz?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ma derült ki (2 pozitív teszt), hogy terhes vagyok pathentexes védekezés mellett. Hétfőn megyek orvoshoz. Első kérdésem, hogy mennyibe fog kerülni. Illetve, aki volt már a szent pantaleonban, mik a tapasztalatai ezen a téren?

2018. jún. 6. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
40.000Ft. A kórházat pedig nem ismerem!
2018. jún. 6. 18:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Illetve szeretném megkérdezni, hogy részletfizetési lehetőség van ilyenkor?
2018. jún. 6. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

De miért nem védekeztetek ha nem akartok gyereket?

Amúgy nem, nincs részletfizetés, ez nem egy wellness nyaralás.

2018. jún. 6. 19:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, kérlek olvasd el újra mit írtam. Védekeztünk (pathentex oval), hűtőben tárolva, nem járt le, megnéztem. Betartottunk mindent, ami a használati útmutatóban állt.
2018. jún. 6. 19:12
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, nem nem védekeztetek. Hallottál már a pharmatex bébi kifejezésről?Ugyan ez igaz a patentexre is. Nem érnek semmit, akkor van értelmük ha tabletta vagy óvszer mellé használják kiegészítésképp. Nézd meg a pearl indexét, az egyik legértelmetlenebb "fogamzásgátló". Ennél már csak a megszakítás a rosszabb "védekezés"
2018. jún. 6. 19:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Valószínű igazad van, bár ebben az esetben nem értem miért javasolta a nőgyógyászom. Amugy skyn latex mentes ovszerrel szoktuk kombinalni. Nem mintha ez ebben a helyzetben mar barmit is szamitana.
2018. jún. 6. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj hogy rengeteg olyan nőgyógyász van (köztük az enyém is!), aki teljesen biztonságos védekezésként ajánlja a pácienseknek. Nálam mondjuk nem volt vele gond, közel 1 évig használtam (hormonálist nem lehetett már, az óvszer élvezhetetlen reszeléssé teszi számomra a szexet, akkor meg minek, spirált felrakattam - 1,5 év után folyamatos görcsölés után levetettem...).

Itt és a különböző fórumokon (és azóta tényleg több helyen) olvastam, hogy ilyen nagy a hibaszázalék.

A doki, mikor rákérdeztem, közölte, hogy azok biztos nem jól használták.

Szóval ideje lenne az orvosokat is nyakon fogni, sokkal nagyobb felelősségük van az ilyen esetekben, mint a mezei kérdezőnek, aki megbízható szaktanácsért ment a rendelésre...

2018. jún. 6. 22:07
 8/9 anonim válasza:
71%

Szia. Nekem is a dunaújvárosi kórházban volt abortuszom. Kedvesek voltak, igaz az egyik orvos (direkt nem írom ide a nevét) nagyon bunkó volt. Persze azért, mert én nem kértem saját orvosnak és nem nyomtam pénzt a zsebébe....

Ha nem szültél vagy nem volt még abortuszod akkor előtte befektetnek, felteszik a tágított (ott kifejezetten aranyos volt a nővérke). Reggel korán keltenek, be kell venned a gyógyszereket majd várni a “sorodra”. Megműtenek, várni kell 2 órát addig se inni, se enni, se fel állni nem szabad. Majd mehetsz tusolni aztán haza.

Azt hiszem 35 ezer valamennyi volt...

Rettentően rossz ez az egész... az ellenségemnek se kívánnám azt amit ott átéltem lelkileg. 😞

2018. jún. 6. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:
Írtam privátban
2018. jún. 7. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!