Ahol a férfi akarta a magzatot, a nő viszonyt nem, ott az abortusz után hogy alakult a kapcsolat? Képesek voltatok ezen túljutni?
Én olyat ismerek, ahol a nő kiábrándult a párjábol, szakitani akart, de még nem mondta el, a párja érezte ezért "véletlen"összehozott neki egy babát hátha azzal megfogja, dehát nem.
A lány abortuszra ment és szakitott is később.
Szoval ha alapbol jo egy kapcsolat egyébként, akkor tuljutnak.
De minek olyannal egyáltalán foglalkozni akitől a gyereket is elvetetik, ugy hogy akarná a másik fél, én nem értem.
Ismerősöméknél így volt mire a nő hazajött a műtétről, össze volt pakolva a cucca és a férfi már hívta a nő szüleit hogy pakoljanak el onnan.
Bár itt a férfi megmondta ezt előre, de a nő utána vergődött és minden szemétnek lehordta szegényt.
Ajánlom:
Abortuszod volt valamikor régen?
Még mindig zavar?
Nem vagy egyedül, és van rá orvosság.
Gyógyulhat a fájdalom, bűntudat, félelmek, az alvászavarok, depresszió,a kapcsolati nehézségek, az alacsony önértékelés.
Egy hétvége, ami visszahozza a fényt az életedbe:
2018.ápr.12-15-ig vagy szept.27-30-ig Máriabesnyőn.
Szeretettel vár: Kovácsné Treer Mária, mentálhigiénés lelkigondozó, Kovács Ferenc diakónus
Honlap: www.abortusz-nefeljnemitellekel.hu
A rendszeres vallásgyakorlat nem feltétele a részvételnek.
bizony, a nőnek meg joga van véleményt alkotni egy olyan "társról", akiről kiderült, hogy egy embrió fontosabb neki, a társánál. Ez már csak így működik. (legalább még idejekorán megszabadult tőle)
Bizony, a férfi azóta is boldog hogy megszabadult egy ilyen "társtól", akinek a teste fontosabb mint a közös magzatuk. De vicces volt hogy hogy hisztizett, mindennek lehordta szegény férfit holott az egyetlen hibás a nő volt, ő rohant abortuszra. Vagy két hónapig fenyegetőzött öngyilkossággal, de megtenni sosem tette, pedig az ismerősöm mondta neki hogy hajrá:-D
Szerintem szakítás lesz előbb utóbb.
Ahogy ő sem várhatja el, hogy te gyereket szülj és nevelj ha te nem akarod, te sem várhatod el, hogy miattad sose legyen családja, ha erre vágyik.
El kell engednetek egymást.
Üdv
Egy tudatosan gyermekmentes nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!