A gyógyszerrel végzett terhességmegszakítás kíméletesebb?
Igen, tisztában vagyok azzal, hogy Magyarországon nincsen rá lehetőség.
Az érdekelne, hogy a műtét, vagy a gyógyszeres megoldás a kíméletesebb?
Félek mindenféle orvosi beavatkozástól, nem szívesen lennék két napot kórházban... Viszont a tablettás módszernél pedig félek attól, hogy megviselne a folyamat, meg így könnyebben lehet bármilyen komplikáció is, nem?
azt irod, felnel ott lenni 2 napot a korhazban. Egyik az,hogy legjobb tudomasom szerint nem kell 2 napot ott lenni. A masik, hogy a tabletta semmivel nem jobb ilyen szempontbol, mivel az is elhajtja valahogy a magzatot, ergo szukseg lesz orvosi beavatkozasra ott is , hogy minden rendben zajlott e. Nem ugy van az, hogy csak bekapod, mint egy fejfajas csillapitot, aztan lehet a tv elott ejtozni....
szerintem nem kimeletesebb sem neked, sem a magzatnak.
Ahogy előttem is írták: a tabletta konkrétan vetélést idéz elő. Ami hasi fájdalommal, erős görcsökkel jár, és komplikáció esetén egészségügyi kürettel.
Nem vagyok abortusz párti, de szerintem a műtéti eljárás sokkal kíméletesebb. És nem kell napokat bent lenni, még aznap hazaengednek.
Ahogy előttem is írták: nem jobb a tabi. Ugyanúgy kell orvosi vizsgálat, sok esetben küret és még szendvedsz is rendesen.
Nekem volt missed ab-em. Reggel bementem, du.haza. Rövid mély altatásban negyed óra alatt meg volt a beavatkozás.
Ne attól félj, hogy téged ez hogy megviselne, mert nem fog...esetleg lelkileg. Inkább attól félj, hogy otthon egyedül vetélsz...
Nekem volt gyogyszeres megszakitasom mert a terhesseg leallt a fejlodesben. Nagyon nem ajanlom ezt a valtozatot. Szornyu! Legalabbis nekem az volt. Soha olyan fajdalmat meg nem ereztem mint akkor es vegul csak meg kellet csinalni a beavatkozast mert nem tisztult ki teljesen a mehem.
Megallas nelkuli gorcsok, eros verzes, hidegrazas, szedules, stb.. ez mind a velejaroja a gyogyszeres abortusznak es semmi garancia nincs arra hogy teljesen kitisztulsz es elkerulheted a muvi abortuszt.
Ítéld meg te:
"Egy nő egy délután láthatóan fájdalmaktól gyötörve jött be hozzánk a klinikára. Egy közeli abortusz klinikán nem sokkal előtte egy óriási adag Misoprostol-t kapott a négyes ikrei abortálása céljából. Már a második trimeszterben járt.
Bekísértük a mosdóba, deréktól lefelé levetkőztettük, és megkértük, hogy üljön rá a vécére. Mindannyian sokkolódva asszisztáltuk végig az elkövetkező percek eseményeit. Az első baba a vécébe esett. A nővér gyorsan megragadott egy nedvszívó kendőt és a nő alá tartotta, ahogy rohamléptekben átkísértük a műtőbe. Eközben történt, hogy a következő két baba félig kiesett belőle, és ahogy ott lógtak kifelé, azt láttuk, hogy a két tökéletes szépségű, élettelen kisfiú karjai egymást ölelik.
Végül sikerült bejutnunk vele a műtőbe, és elkezdtük az intravénás szedálást, de még mindig rettenetes fájdalmai voltak. A negyedik babát ki kellett belőle szívni. Darabokban jött ki.
Emlékszem, ahogy én és egy kollégám szipogva vizsgáltuk át a negyedik kisfiú testének maradványait a laborban. Az icipici, sértetlen babákat pedig a karjainkban ringattuk és sirattuk őket. Ekkor már tudtam, hogy nem vagyok képes többé ezt a munkát végezni. Befejeztem.
Sára, 42 éves"
Mutetnel palcikaval feszitik ki a mehszajat tenyleg milyen kimeletes
Ez a modszer kesobbi kivant egeszseges terhesseg elvesztesehez vezet
Mehszaj gyengeseghez amitol a 14-22 het kozott szo szerint kiesik a gyerek.
A tabletta 9 het alatt 97% sikeres es teljes
Faj es gorcsol de ugye nem tea delutanra kell szamitani
Nem veletlen Fejlett orszagokban ez az elso valasztas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!