Abortuszon estem át februárban . Azóta ketszer volt már menzeszem de 5 nap eltéréssel . És most még ebben a honapban nem jott meg de már gorcsol a hasam ez ennek a jele?
Megtanultam védekezni nem tudom mirt kell rögtön lenézni az embert .Nem szeretem az ilyen durva embereket akik itt élik ki a hajlamaikat mással szemben biztos hoztál már te is vagy maga is hozott már rossz dontést.De hát emberek vagyunk mindenki hibázik
én csak mrgszertnék nyugodni hogy nem kell mégegyszer átesnem ezen a z egészen
Ha csak az abortusz előttiekhez képest lett hosszabb, akkor nyugi, lehet, hogy még jó darabig így lesz (25 és 35 nap között is normális, csak kb. legyen hasonló innentől). Ha nagyon össze-vissza vérzel, akkor irány az orvos, ha nincs semmi az ultrahangon nőgyógynál, első körben vértétellel nézess pajzsmirigyet a házidokinál.
Ha meg nem akartok több gyereket, valamelyikőtök elköttetheti magát, olvass utána és gondolkozz el a lehetőségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!