Amennyiben valaki külföldön szeretné megszakíttatni a terhességét, mert túllépte a 12 hetet, az magyar állampolgárként lehetséges?
Hogy engedélyezhetik az 22. hétig? 24. hétre született koraszülött babáknak már megvan az esélye az életben maradásra... Ezt be kéne tiltatni. :(
A múltkor láttam ezt a videót, annyira durva, hogy egy ilyen kis pici manó életben maradhat:
https://www.youtube.com/watch?v=euD5JSWQw4M
Ja, és ma utánanéztem, hogy van most a kiscsaj:
[link] Csodaszép *.*
22. Hetig??? Jo eg.
Nem vagyok abortusz ellenes, de 12. Utan nem engednem. Ismerosod se 100as, ha ilyesmire vetemedik.
Kemeny lesz vele egyuttelned h a mar rugdalodzo 17 hetes magzatodat kikapartatod. Vajon miert nem legalis az ilyen szinte sehol?? Mert a magzatgyilkossag kategoriaba tartozik a legtobb orszagban.( Persze mindig van aki valamit jo penzert megcsinal, amiota vilag a vilag, ettol meg gyilkos maradsz)
Eleg gaz ha minket kerdezel.
Amugy meg 2000 euro korul fogsz fizetni mint a katonatiszt. Nem dolgoznak olcson a bergyilkosok( sem)
Utolsó, a gáz az az ostobaság-halmaz, amit ideírtál.
"Vajon miert nem legalis az ilyen szinte sehol??" - Magyarországon is legális, elég hozzá (az EÜ okokon túl) hogy a kérelmező 18 év alatti legyen, vagy akár 18 év feletti is lehet, ha orvosi tévedés miatt nem diagnosztizálták előbb a terhességet.
" ettol meg gyilkos maradsz" - hogyne, persze... egy olyan értékrend szerint, amiből az emberek többsége köszöni, de nem kér, se Magyarországon, se az egész Európában... legújabban még Irország is 2/3-os fityiszt mutatott az igen tisztelt gyilkosozóknak, ugye.
"Amugy meg 2000 euro korul fogsz fizetni mint a katonatiszt." - újabb ostobaság, persze nyilván létezik luxus-magánklinika még 20 ezerért is, de ahol legális, hasonló összegbe kerül, mint a 12 hét előtti interrupció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!