Abortusz után elmegy a tejem?
Szerintem az a biztos, ha az orvost megkerdezed.
Egyébként nem tudom feltűnt-e, de sehol nem írta egy árva szóval sem a kérdező hogy hogyan is esett teherbe, tehát a kedves magzatvedok megsporolhatnák a nev nélküli, ismeretlen ítélkezést. Más különben mi a franc köze van a jelenlegi gyerekének az abortuszhoz?! Ez a szülei dolga és nem az övé! Nem attól lesz valaki jó anya, hogy nem volt abja és nem attól lesz rossz, ha volt...
#11, ne beszélj ostobaságot, egy 9 hós csecsemő meg se értené a kérdést, nem hogy véleménye legyen róla... egyébként az én exem a szülés után 6 héttel esett teherbe, és SAJNOS megtartotta a "hasában lapuló ugyanolyan tündérkét"... pokoli rossz ötlet volt részéről és olyan szívás-halmot eredményezett, amit az ellenségemnek se kívánnék.
Kérdező, ez lutri, valószínűleg nem fog elmenni a tejed, de benne van a pakliban az is, hogy elmegy. Az aktuális hormon-szintjeidtől függ.
Szia.
Ezt senki se fogja neked biztosra megmondani.
Va aki abortusz után csak 2 hétig vérzik van aki 2-3 hónapig ami azért megviseli a szervezetet igen lehetséges hogy elapad a tejed... Műtét után 1-2 napig viszont amúgy sem szoptathatsz a gyógyszerek miatt.
Nem akarlak lebeszélni az abortuszról Azt csinálsz amit akarsz.. Te tested Te gyereked.
A nővérem 1 éves volt mikor anyu rájött hogy megint terhes...velem.
Ő is elgondolkozott az abortuszon ami pár éve mondott csak el... Igen neheztelek rá nem esett jól...
Na de visszatérve az előbbire borzasztó jó a kapcsolatom a tesómmal, sokan ikreknek néztek minket kiskorunkban, együtt nőttünk fel együtt csináltunk mindent.
ÍGY visszagondolva örülök hogy alig volt közöttünk korkülönbség mindig is jól kijöttünk és a szüleim se haltak éhen pedig sose voltunk gazdagok sőt...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!