Mit érez az ember altatásból való ébredés után?
Figyelt kérdés
Émelygés,álmosság stb? Vagy egyáltalán semmi?2018. máj. 6. 22:00
1/12 anonim válasza:
Zavartsagot, nem tudod hol vagy es mi tortent.
2/12 anonim válasza:
Csak álmos voltam (sérv műtétem volt)
4/12 anonim válasza:
Komolyan, nekem még olyan édes alvásom soha nem volt, mint altatásban. A mai napig is, ha eszembe jut, arra gondolok, hogy édes volt, nem tudom miért.
5/12 anonim válasza:
Teljesen normálisan ébredtem. Igaz, én mindig feltűnően kábán ébredek, nem vagyok reggeli típus.
6/12 anonim válasza:
Én alig bírtam kinyitni a szemem. Adtam egy kevés életjelet, a nővérnek válaszoltam arra, amit kérdezett és aludtam még 1-2 órát, mielőtt ténylegesen ki tudtam nyitni a szemem. De nem volt hányingerem, nem émelyegtem, azt se nagyon tudtam, hogy hol vagyok és csak aludni akartam tovább.
7/12 anonim válasza:
Ahogy ébredeztem összevissza beszéltem égő volt mert minden szobatársam tanuja volt.
Nem éreztem azt hogy aludtam volna es abbol ébrednék, hanem csak hogy eddig nem voltam magamnál de jön vissza a tudatom. Nem éreztem fizikai fáradtságot sem reggeli felkelésérzésem sem volt.
8/12 anonim válasza:
Ilyen állapotban ki lehetne a gyilkosokat is faggatni szerintem.
9/12 anonim válasza:
Amikor először ébredtem, akkor válaszolgattam a nővérnek, de rögtön vissza is aludtam 1-2 órára. Aztán én már teljesen jól ébredtem, semmi bajom nem volt. Viszont a szobatársam hányingerrel küzdött és hányt is. Mindenkire másképp hat az altatáshoz használt szer. (Egy kb. 20-30 perces térdműtétem volt.)
10/12 anonim válasza:
En teljesen jol voltam kb. 45 percet tarott a beavatkozas es mikor megebredtem teljesen normalisan tudtam kommunikalni mindenkivel. Eletembe nem aludtam meg olyan jot, tele voltam energiaval, nagyon feltoltodtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!