Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Csak informálódok, nem magam...

Csak informálódok, nem magam végett, hogy igaz-e amit olvastam!?

Figyelt kérdés
egy kedves ismerősöm abortusz előtt áll.. egy éve született gyerkőce, apuka elhagyta őket, egyedúl van a picivel albérletben, van egy új párja pár hónapja, védekeztek, mert nem akartak még babát, de mégis pozitív lett a teszt.. egyéb tényezők végett nem tudják megtartani a babát, ezért is védekeztek, mint kiderült sikertelenül.. a hölgy jelenleg gyesen van.. azt olvastam, hogy akik gyesen illetve gyeden vannk, azoknak nem kell kifizetniük azt a bizonyos harminc'x' ezer forintot.. ez tényleg így van!?
2018. ápr. 17. 00:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem spiral mellett lett baba, a dokim megcsinalta volna spiral levetellel egyutt az abortuszt/ egeszsegugyi kaparast minden procedura nelkul es csekk nelkul. Tekintettel a helyzetre hogy vedekeztunk, de nekem o fogadott dokim az nyilvan mas
2018. ápr. 20. 22:32
 12/12 anonim ***** válasza:
mi lett babával baba apjával,bab anyukájával?
2021. szept. 20. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!