39 évesen vállalnátok 3. gyereket, úgy hogy a párotok nem szeretné? Ti hogy döntenétek? Holnapután van időpontom a terhesség megszakítására.
Szerintem ez itt nem egy valóságshow, mi leírtuk, ami a témáról az eszünkbe jutott, a Kérdezőék meg döntöttek, úgy, ahogy ők jónak látják. Aztán, ha úgy gondolják, a Kérdező majd megosztja velünk is, mire jutottak.
Szerintem másodlagos, hogy hogyan döntöttek, az igazán fontos, hogy az közös döntés legyen.
Mellékes de:Érdekes mennyi ilyen "csoda" van mostanában. Az orvosok nagyon könnyen odanyomják hogy nem lehet gyereked aztán ő nem felelős érte ha mégis lesz. Jó lenne ha tudatosabbak lennének az emberek és nem bíznának vakon dokiban.
Kérdező most szerintem gondolj a meglévő gyerekeidre. Az ő életüket hogy bejfojasolná ha lenne tesójuk de egyedül maradnátok/ha maradna a család de nem lenne tesó Melyik lenne számukra jobb? Én személy szerint úgy vagyok vele hogy a már meglevő család az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!