Missed ab utan 2het utan egyutt voltunk nemvereztem es nemgorcsoltem vedekeztunk. Lehet bajom?
A hat hetet szules utan szoktak mondani Magyarorszagon, nem veteles utan.
Elvileg addig nem lehet szexelni, amig verzes van, barmilyen formaban. Azutan par napot celszeru varni, ha nem ter vissza a verzes, akkor lehet szeretkezni.
Viszont az elso hetekben meg gyengen visszaterhet a oecseteles, ez teljesen normalis. Ha volt orgazmusod, akkor pl a megosszehuzodas hatasara verezhetsz ujra minimalisan, ha ez nagyon picike, akkor keveredve a folyassal lehet akar sarga is.
Nekem pl akkor volt pecsetelesem, amikor futottam, sportoltam, az orvos szerint ez normalis.
Ha a fertozesnek mas jelet is latsz, akkor menj orvoshoz, de ez nem alakul ki egyik orarol a masikra ugy, hogy mar tuneteket okozzon.
Kérdező, ha van egyéb tüneted (fájdalom, hőemelkedés, kifejezetten bűzös váladék, stb) akkor minél előbb el kell menni orvoshoz, ha nincs, akkor nem valószínű, hogy bajod lenne.
Ezt a számonkérő hathetezést meg már el kellene végre felejteni, ma már az orvosok többsége se mond ilyesmit egy vetélés után.
Nekem pl 2 hét után kellett visszamennem kontrollra.
Akkor mondta a doki,mehet a házasélet.
Neked nem lesz ellenőrzésed?
Eszembe nem jutott kontroll nélkül szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!