Megszakitassal vedekeztunk, de eszrevettem, hogy egy keves jutott belem. Terhes vagyok?
Jovoheten kell megjonnie, 2 hete voltunk egyutt. Az igazsag az, hogy voltam mar varandos, de elhalt a pici. Mielott meg kellett volna jonnie akkor, puffadtam, hasmenesem volt, es kicsit gorcsoltem, illetve sok volt a savam, es sok folyasom volt.
Ne most ugyanez a helyzet, de amig nem kesik, nem akarok tesztelni. Mindenkeppen meg szeretnem tartani, de dohanyzom, es nem tudom, hogy most hagyjam e abba, mert nem vagyok biztos a terhessegben. Ilyenkor meg nem okozhat karosodast, ha esetleg tenyleg van egy pocaklakom? Ha bebizonyosodik, abbahagyom. Az elozonel meg nem dohanyoztam egyaltalan.
Valtozoan jon meg sajnos..de ovu tajekan voltunk egyutt.
Ugy ereztem hogy kimegyek utana mindig pisilni es mikor megtoroltem, akkor olyan volt a papir..
Köszönöm!
Ha ovu tájékán voltatok együtt, akkor természetesen van esély rá, hogy sikerült:). Párodnak mondtad, hogy mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!