Abortusz után éreztétek magatok gyengének? Meddig?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy otthon szükségetek volt-e még pihenésre, vagy tudtátok ugyanúgy csinálni a dolgotokat. A két legkisebb gyerekeink most lesznek 2 évesek, szóval elég aktívan kell utánuk rohangálnom, másznom... Szóba került emiatt, hogy pár napig más vigyáz rájuk, hogy tudjak pihenni. Szerintetek ez szükséges? Vagy nem leszek olyan szinten gyenge, hogy őket ne tudjam ellátni?2018. márc. 14. 10:01
1/5 anonim válasza:
Az elso ket napban nekem azt ajanlota a doki hogy pihenjek minel tobbet es aztan lassan minden visszaallhat a regi kerekvagasba. De nem szabad emelni semmi nehezet legalabb 1 hetig.
2/5 anonim válasza:
Másnap már dolgoztam ( pultosként ) .. inkább lelkileg volt gond mintsem fizikailag .
3/5 Klaudia199707 válasza:
Egyetertek aza elozovel, utana en is rogton pultoztam, lelkileg jobban megvisel. Fizikailag csak a tagitas faj.
4/5 anonim válasza:
Pár nap pihenés ilyenkor mindenképp javasolt. És nehezet sem szabad egy hetig kb emelni.
De azt hiszem a második nap után már dolgoztam is, nem viselt meg sem testileg, sem lelkileg, el tudtam végezni a feladataimat, szóval ne aggódj.
5/5 anonim válasza:
3-as, Klaudia!
Volt már egy abortuszod, és most újra terhes vagy, amit próbálsz minél tovább titokban tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!