Van, aki eltitkolta párja elől az abortuszt? És ha igen, könnyebb lett tőle?

Figyelt kérdés

2018. márc. 8. 22:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
13%
Értem, tehát apa kamionozik. Addig asszonypajtinak van ideje és pénze a családi kasszából, hogy intézze az abortuszt, elmegy rá, majd amikor apa hazajön, könnyes szemmel közli vele, hogy a mi kicsikénk sajnos elment. Mire apa átöleli a vállát és azt mondja, hogy Sebaj Tóbi', majd 6 hét múlva csinálunk másikat. Bocs, lányok meg fiúk, de mivel én nem így élek, nem is lenne arcom hozzá, nekem ez nagyon fura. A másik: arra az esetre, ha a fiam megkérdezné anyámat, hogy hol van anya, miközben én abortuszon vagyok, akkor anyámnak azt kéne válaszolnia, hogy há' anyád shoppingol, akkor egyenesen leszakadna az arcom.
2018. márc. 10. 23:29
 22/35 anonim ***** válasza:
61%

Ha a másik normális értékrenddel bír, akkor felesleges önkínzás eltitkolni előle, mert úgyis a párja mellett állna a döntésében, és nyilvánvaló lenne számára, hogy egy gyereket a KÉT szülőjének együtt kell akarni.

Ha meg egy magzatfanatikus, akinek többet számít az "én vérem" embrió mint a párja-párkapcsolata, akkor megértem, hogy eltitkolja, de az olyan pártól meg kell szabadulni rövid úton... csak sajnálni tudom, akinek ilyen "társ" jut...

2018. márc. 10. 23:53
 23/35 Baszomanyad699 válasza:
0%
Azt javaslom hogy adj neki ajándékba akciós csigafarhátat ami küld egy jelet a csigák istenének aki elfeledteti vele ezt a szitut és jól megkúpolja
2018. márc. 13. 17:28
 24/35 anonim ***** válasza:
18%
22es, normális értékrenddel rendelkező nő meg nem megy abortuszra.
2018. márc. 13. 17:30
 25/35 anonim ***** válasza:
60%
#24, abszolút nem értek egyet... a normális értékrendű nő azt is tudja, hogy vannak dolgok, amihez képest az abortusz a lényegesen kisebbik rossz... persze igyekszik elkerülni, de soha nem tenne semmiféle embriót, meg semmiféle külső elvárást a meglévő családja/párkapcsolata elé - és betű szerint ugyanez áll a normális értékrendű férfira is.
2018. márc. 13. 18:33
 26/35 anonim ***** válasza:
68%

Mondok jobbat: normális értékrendű EMBER (nem csak nő), nem ugat bele más életébe és főleg nem varja el, hogy mások az ő jónak vélt értékrendje szerint éljenek!

Továbbá normális értékrendű ember nem ítélkezik másról anélkül, hogy ismerné és tudná a történetét és okait.

Igen, ilyen egy normális értékrendű nő, ember, aki tiszteletben tudja tartani más döntését.

Igen is rengetegszer fordul elő, hogy adott helyzetben az abortusz a lehető legjobb választás és az összes eshetőség közül a legkisebb rossz. De ahhoz, hogy ezt valaki fefogja, kéne némi intelligencia és tovabb kéne látni az orrunktól...!

2018. márc. 14. 00:13
 27/35 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem az a nő, aki képes lenne megölni a saját gyerekét, az nem nevezhető nőnek. Nem is kezdenék soha ilyen nőnemű lénnyel, nálam ez alap elvárás. Jobb esetben egy pár pedig hasonlóan godnolkodik erről a kérdésről, ergo nicns szükség titkolózásra
2018. márc. 15. 13:43
 28/35 anonim ***** válasza:
82%

Bírom, mikor a pasik ítélkeznek a nők felett és okoskodnak bele olyanba, amiről FINGJUK SINCS...!! Nem nekik kell kihordani 9 hónapot át, ami rengeteg kellemetlenséggel jár, nem ők kell megszüljek, ami iszonyatos fájdalommal jár és általában nem is ők maradnak otthon egyedül a gyerekkel és állnak a rendelkezésére 0-24ben + ugye emellett vigyék a háztartást is. Könnyű más f*aszával verni a csalánt, de a pasiknak csak megcsinalni kell a gyereket, a teher 90%-a a nő nyakába szakad, úgyhogy addig amíg nem tudjátok mibe akartok belepofazni, jobb lenne csendben maradni. Az megy, hogy minden abos nőt lehordjatok és ítélkezzetek anélkül, hogy halvány fogalmatok is lenne arról, hogy pl az az adott nő miért ment abortuszra. Ugyanis meglepő módon egy nőnek számtalan teljesen érthető és jogos oka lehet arra, hogy miért nem vállalja ezt az egesz gyerekneveléses témát. Amihez egyébként senkinek semmi köze!

Igen az a nő valóban nem nő, aki kihordja, megszüli, majd megöli a gyerekét, ami ugye mostanában egyrészt gyakoribb esett... Megfojtja, leszúrja, kiteszi a hidegre, hogy megfagyjon stb szb. Csak hogy egy terhes nőnek, aki abortuszra megy NINCS gyereke. Nehogy már egy lapon említsünk egy fejletlen pár hetes, életképtelen embriót egy már megszületett, kifejlett, érző és tudattal rendelkező gyerekkel/fenottel. Ez az embrió még csak fájdalmat sem képes érezni! Fel sem fogja mi történik!! Az a kegyetlen és az nem nevezhető nőnek, aki a már megszületett gyereket, aki képes érezni a fájdalmat, hidegvérrel megöli. Az a gyerek már érzi azt a borzasztó fájdalmat, amikor megfojták vagy kést szúrnak bele. Óriási különbség van a kettő között!

Azt meg nem reklamoznam, hogy annyira tudatlan vagyok, hogy emberölésnek nevezel egy teljesen legális műtétet.. Ahhoz, hogy valaki meghaljon, előtte élve meg kéne születnie. Ezer sebből vérzik ez a maszlag, miszerint az ab gyilkosság..

2018. márc. 15. 15:13
 29/35 anonim ***** válasza:
7%
utolsó, mi a különbség ha valaki magzati korban elveteti vagy egy-két percesen megöli? Ugyanis egy-két percesen még annyit érez mint magzatként. Szerintem semmi. De ezt az élet elleneseknek úgyse lehet megmagyarázni.
2018. márc. 15. 15:26
 30/35 anonim ***** válasza:
87%

Képzeld rengeteg, de a szemellenzos magzatfanatikusoknak kár elmagyarázni, hisz ha ezt valóban képes voltál megkérdezni, egyértelmű h a legaltalonosabb biológiai alapismerettel sem rendelkezel.. Még hogy ugyanannyit érez.. Épp csak annyi a különbség, hogy az a megszületett csecsemő már ki van fejlődve és KÉPES fájdalmat érezni, meg persze magátol levegőt venni is, ezt egy embrióról soha nem fogod tudni elmondani, hiába erőlködsz.

Ja és én döntéspárti vagyok, nem megrögzött fanatikus mint te.

2018. márc. 15. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!