Van, aki eltitkolta párja elől az abortuszt? És ha igen, könnyebb lett tőle?

Figyelt kérdés

2018. márc. 8. 22:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó, gondolom az ilyen hazug gerinctelen nem vár a párjától se őszinteséget és egyenességet? Vetesse el, de legyen benne annyi gerinc hogy vállalja hogy ő akarja.
2018. márc. 9. 19:08
 12/35 anonim ***** válasza:
87%
Nem tisztem ítélkezni,leírtam a kérdésre a választ.
2018. márc. 9. 19:22
 13/35 anonim ***** válasza:
8%
#10-es, azt nem igazán értem, hogy hogy lehet egy ilyet kivitelezni: Bevonulok a kórházba és a pasinak azt mondom, hogy munkába indulok vagy egy barátnőmnél alszom (már ha éjszakára is ott kell lenni)? Vetélésnél egy nő vérzik, azt nyilván s.o.s. elmondja a párjának, aki szalad hozzá ilyen esetben vagy..?
2018. márc. 9. 21:22
 14/35 anonim ***** válasza:
47%

Kedves első és utolsó!:), simán el lehet titkolni, még előlem is el tudná, pedig mondjuk alapszinten konyítok a nőgyógyászathoz - ugyanis az ember a párkapcsolatában nem a bűnügyi nyomozó szerepét játssza, nem főállásban gyanakszik mindenre és számon kér mindent (utóbbira mondjuk joga se lenne). Tehát ha a párom este görcsöl és fáj az alhasa, akkor nem kombinálni kezdek, hanem mondjuk keresek neki görcsoldót... más a szerep, más a nézőpont. Bárkin simán kitapintok egy 6-7 hetes terhességet, és az exem simán átvágott egy 3 hónapossal... erről ennyit.

Szóval pont akkor a párja, ha el tudja titkolni előle. Ha nem, akkor az illető nem a párjaként viselkedik, hanem kívülállóként.

2018. márc. 9. 22:52
 15/35 anonim ***** válasza:
46%

Utolsó, ha az én terhes párom éjszaka görcsöl, akkor nem görcsoldót keresek hanem rohanok vele a kórházba. Arról nem beszélve hogy a zárójelentésen missed abortion vagy interruptio van feltüntetve.

mert lehet csak én vagyok ilyen nyomozó, de én szeretném megnézni a zárót hogy tudjam mi is van párommal.

2018. márc. 10. 07:03
 16/35 anonim ***** válasza:
78%

10-es vagyok:

Az én párom biztos nem kérné el a zárót mondjuk...

A barátnőm reggel bevonult a kórházba,nem kellett bent maradnia,délután már otthon volt.Testileg nem viselte meg azt mondta,nem voltak olyan nagyon extra fájdalmai,a párja pedig kamionozik szóval nem volt otthon.Van két gyereke már,és vetélése is volt.ennyit tudok.A két gyerekre az anyja vigyázott,ő tudott róla mire készül.estére meg elment a két gyerekért,és hazament mint ha mi se történt volna.Szomorú,nem szomorú,így történt.

2018. márc. 10. 07:29
 17/35 anonim ***** válasza:
36%
Ha a közös gyereketekre mondasz nemet, akkor mindegy, hogy titkolod vagy sem, nem a párod se te neki, se ő neked. Ezt az idő hozni is fogja.
2018. márc. 10. 10:15
 18/35 anonim ***** válasza:
54%
#17, a párkapcsolatot nem feltétlen a közös gyerek a fő célja, egyetlen értelme, sőt...
2018. márc. 10. 10:34
 19/35 anonim ***** válasza:
60%

Eleve ott kezdődik a gond, ha titkolni kell. Valószínűleg azt a bizalmatlanságot ki kell érdemelni, mint ahogyan azon is illő elgondolkodni miért nem örül annak a terhességnek a nő: vajon a férfi személyével vannak gondok vagy más az oka? Normálisn esetben a férfi a nő érdekeit kellene hogy nézze a még meg nem születettel szemben, másfajta férfi meg sem érdemli, hogy gyereket szüljenek neki.

El tudom képzelni, hogy valaki eljut odáig, hogy el kell titkolnia egy abortuszt, de ez csak a férfit minősiti. Természetesen a nőt is, hogy miért van egyaltalán ilyen emberrel, de nem minden ennyire egyszerű ám, nem mindig derül ki a tényleges esetig, hogy a férfi hogyan reagál.

Ha egyéjszakásból vagy alkalmi kapcsolatból van a gyerek eltitkolnám az egyszerűség kedvéért. Ha komoly kapcsolatban akarnám elvetetni, és olyan a helyzet, hogy ezt titkolni kell, biztos, hogy a férfit is dobnam a fenébe.

2018. márc. 10. 19:40
 20/35 anonim ***** válasza:
90%

Biztos, hogy el lehet csak nem értem miért.

A párok attól is a párom, hogy ezt az egész helyzetet amibe KETTEN EGYÜTT kerültünk ezt ketten együtt oldjuk, beszéljük meg pontról pontra. Együtt egymás mellett.

2018. márc. 10. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!