Mit tegyek ez ellen?
"Halál nyugalommal kérdezgesd őket a nőgyógyászati panaszaikról, a szexuális életükről, a szőrtelenítési szokásaikról, bármi ilyen intim és zavarba ejtő dologról. De csak tényleg mintha az időjárásról kérdeznél."
+1
Kérdező, én még a hüvelygomba-témát is ajánlanám a figyelmedbe, lehetőleg átordítva keresztbe az irodán... ettől vagy a maradék agyához kap a retkes bunkója, vagy megsértődik, és akkor nem szól hozzád... mindenképp tiszta nyereség....
Utolso kommentelo igen igy volt, es missed abom volt feltuntettem nem abortusz.
Szoltam bent az irodan hogy konnyebb hely kene de nemadtak es mondtak ne jarjak dolgozni, nemfejlodott ki a terhessegem csak a petezsak maradt meg ezt tavolitottak el. Es bent kezdtek el pletykalni mindenkinek hogy mivan velem.
Meg tul se tettem magam a dolgon aszidtem munkahelyen jobb lessz de nem az. Koszonom a valaszokat
11-es, hát te eszméletlen nagy király vagy!! :-) :-) jót nevettem a kommenteden.
Kérdező: Fel a fejjel, nézz előre! Minden rendben lesz! Tegyél panaszt a főnöknél hogy téged ez mélyen érint, és zavar.
Ha ez is hatástalan, keress másik munkát.
Gratulálok az ilyen tapló embereknek, h így viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!