Akiknek már volt egy abortuszuk hogy védekeznek a terhesség ellen?
Szedj gyogyszert+ovszer. Ugy tuti nem lesz gond. En gyogyszert szedtem 12evig,nem lettem terhes, amikor pedig elkezdtuk a babaprojektet rogton.Esetleg a gumi+pharmatex? Vagy gumi+megszakitasos vedekezes peteereskor?
De hogy pontosan a kerdesedre is
valaszoljak semmivel nem fogok,ha lehet ujra probalkozni, minnel elobb szeretnek vegre babat. Nagyon-nagyon beteg volt, ezert kellett megszakitani a terhessegem:(
Utolsò nem lehet a gyogyszer miatt volt beteg?
Azt mondjàk legalább 2 gyogyszermentes èv utàn probalkozzanam csak
Nekem nem volt abortuszom bocsi, de javaslom a fogamzásgátló tabletta + vele valami más egyidejűleg alkalmazott dolgot.
tabletta + óvszer
tabletta + megszakítás (ez ugyan nem védekezés, de az esélyeket csökkenti)
tabletta + hormonmentes helyi fog.gátló kúp (nekem ez bevált, 10 éve így védekezem) sose voltam terhes emellett.
Korábban, 18 évesen igen. Óvszerrel védekeztünk az exemmel, és úgy tűnik nem figyelt eléggé. De az a terhesség magától elment még nagyon korai stádiumban, mialatt az abortuszt intéztem. Akkor döntöttem el, hogy nem bízom sem a pasikban védekezés terén, sem az óvszerekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!