Ha nem vagyok 18, abortuszról szülőnek mindenképp tudnia kell? Kell beleegyezés, vagy valami?
12-es! Inkább Neked kéne takarékra állítanod magad! Csak megjegyezte, hogy védekezni kellett volna, akár a gumi mellett mással is. Te meg szó nélük elnézed azt, hogy a közös kassza fizesse a felelőtlenséget!
Kérdező: kell a szülői beleegyezés, de a védőnő/prvps mindent el fog mondani
74%-os hozzad kiszólt?? Vedd te takarékra magad, kezd unalmas lenni, hogy minden szentfazek lételeme, hogy a neki nem tetsző hsz-kbe mindenáron bele kell kössön.
A kérdező egy szóval nrm írta, hogy nem védekezett!! Sőt leírta, hogy VÉDEKEZETT gumival! Miért kéne két vagy több éleképpen védekezni?? Lassan már az is le lesz hurrogva és szörnyű szemet embernek lesz beállítva aki “csak” gumival vagy “csak” gyógyszerrel védekezik. Nevetséges.
Utolsó te pedig ne beszelj mát butaságokat, miért indulna eljárás a fiú ellen, ha elmúlt 18?? Csak akkor, ha a kérdező 14 év alatti, de ezt nem tudhatjuk!
Jézusom, hagyjátok már abba a fröcskölődést!
Senki nem tud itt semmi konkrétat a helyzetről, a kérdés amúgy is félig elméleti... Aki meg azt írja, hogy ő tudott védekezni, hát fogadja őszinte gratulációmat, én is.
De ha már mindenki ennyire kíváncsi, 16 vagyok, a srác 17, már miért indulna eljárás... Nem lettem megrontva, és semmi törvénybe ütközőt nem csinált sem ő, sem én.
A kérdés meg elvileg tárgytalan már, negatívat teszteltem, szóval az abortuszellenes önjelölt próféták is leszállhatnának rólam privátban. Köszi.
1. Elmész a nőgyógyászhoz aki hüvelyi ultrahanggal megállapítja a terhességet. Meg fogja kérdezni, hogy szeretnéd-e megtartani.
2. Ezután el mész a család segítőhöz ahol kettőször kell meg jelenni ide kell a szülő is.
3. Időpont kérés a kórházba, ahol tudtommal szintén kell a szülő.
Ennyit tudtam segíteni, hidd el egyébként is jobb, ha tudja az anyukád és segít neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!