Abortusz utan pozitiv teszt?
Szexeltèl azota?
Abortusz utàn 6 hètig no szex ha betartottad akkor csak mèg nem ürült ki a szervezetedből a hcg viszont ha 2 hete volt abod ès terhes lennèl most azt mèg teszt szerintem nem mutatnà ki
Azert teszteltem mert a mutet utan 4 nappal kezdtem verezni. Akkora mar mulnia kellett volna. Illetve lelki okok miatt. Egyszeruen nem tudom elfogadni, hogy ez tortent. Es amit irtam fent is hogy a tuneteim megmaradtak. Egyedul a mellfeszules ami megszunt.
Nem szexeltem azota.
Miert eled magad ilyesmibe bele ? Hogy ketto volt ?
A hcg hetek alatt urul ki. Probalj tovabblepni, es a kovetkezo babara gondolni !
Normàlis hogy mèg voltak/vannak tüneteid nem mindenkinèl mulnak el rögtön àlltalàba azt mondjàk az első menzeszig lehetnek tünetek ès csak az utàn mùlnak ès sokaknál egèsz addig pozitivat is mytat a teszt mig meg nem jön nekik.
nekem is most volt 2 hònapja abortuszom átèrzem a helyzeted 3-4hèt utàn menj vissza kontrollra hüvelyi uhval megnèzi az orvos minden rendben van e de ha panaszaid vannak mint pl darabos erős vèrzès akkor azonnal vissza kell menni
de gyenge vèrzès normàlis ha nem darabos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!