Abortusz utan milyen erzes a mehosszehuzodas? Olyan fajdalmas mint a menstruacios gorcs?
Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 13:26
1/5 anonim válasza:
Leírások alapján vagy nem vészes vagy nagyon fáj. Vígasztaljon, hogy te legalább ennyivel megúszod, nem az életedet veszik el, mint a babának. Egyébként anyámnak volt szelektív abortusza tavaly és fájt neki eléggé. Legjobban az fájt, hogy az ikrek közül választani kellett melyik haljon meg. Mert vagy ez volt vagy mindkettő meghal.
2/5 anonim válasza:
Nem teljesen értem, mármint nekem anno nem mondtak semmiféle méhösszehúzódást, amiről tudnom/amire készülnöm kellene, és nem is volt - vagy ha volt, olyan minimális, amit nem is érzékeltem.
3/5 A kérdező kommentje:
7 hetes terhes voltam, es azt mondtak, hogy innom kell cseppeket mehosszehuzodasra, mert mivel nagyobb lett a mehem a terhesseg miatt ezert vissza kell, hogy alljon a termeszetes nagysagara.
2017. okt. 5. 14:20
4/5 anonim válasza:
Nekem is 7 hetesen volt abortuszom műtèt utàn kb egy fèl òràog fàjt aztàn nem, most hogy a menzeszemnek kellene megjönnie sokszor beleszùr ha köhögök fàj de menzesz mèg mindig sehol.
5/5 anonim válasza:
Nekem 11 hetesen volt abortuszom. Egyáltalán nem fájt a méh össze húzódás. Műtét előtt viszont fájt a méhnyak tágítás és utána annak az össze húzódása. De az is csak annyira, mint egy erősebb menstruációs görcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!