Abortusz után 7 héttel semmi jele a menstruációnak?
Sziasztok!
Augusztus 15-én sajnos át kellett esnem egy abortuszon. 11 hetesek voltak az ikerek a pocakomban, de sajnos el kellett vetessem őket az orvosom tanácsára. Korukhoz képest kicsik voltak, illetve a szívműködésük sem volt megfelelő.
Műtét után 2 napig erősebben véreztem, majd 5-6 napos váltásokkal alig vagy nagyon erősen. Ez ment közel 3 hétig. Minden előírást betartottam, kizárólag zuhanyoztam, figyeltem a fertőtlenítésre, nem feküdtünk le a párommal.
Azt mondta a doki hogy a kontroll vizsgálat az első menstruációt követően esedékes. De semmi... barnázok néha de az is elmúlik. Attól tartok valamit elrontottak nálam. :(
Műtét után ajánlott Betadine kúpot, hogy fertőtlenítsen rendesen, de eléggé kellemetlen volt és csípett is. Nem lehet hogy lett tőle egy méhszájsebem? Már megfordult ez is a fejemben...
Felhívtam a dokit, azt mondta várjak türelemmel, na de meddig? Valakinek hasonló tapasztalata?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!