Teherbe lehet úgy esni hogy 16 éves vagyok és menstruáció után kevesebb mint egy héttel történt a "baleset" és ha utána bevettem egy escapelle-ét?
Figyelt kérdés
Menstruáció után maximum egy héttel történt egy baleset hogy a barátommal voltam és kiszakadt az óvszer! De kb. 4 órán belül bevettem egy escapelle-ét.2017. szept. 18. 18:08
11/12 anonim válasza:
#8-aska anyád lehetnék már rég túl vagyok a dolgon..
12/12 anonim válasza:
OFF: "#8-aska anyád lehetnék" - ez véletlenül telitalálat... ugyanilyen ember-ellenes kőkorszaki (pontosabban sohasemvolt, nem létezett olyan kor az emberiség történetében, amikor a szexuális élet kezdete átlagban nem a tizenévekre esett) nézeteket akar rátukmálni mindenkire, és ugyanúgy nem veszi komolyan persze senki amiért haragban van a világgal... mondjuk neki némi mentségére szolgál, hogy mindehhez már 80+ éves...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!