10 hetes terhességnél érdemes még elkezdeni az abortuszt intézni? Két hét alatt lehet végezni a papírokkal?
Szerintem senkinek sincs joga elítélni a másikat, anélkül, hogy pontosan tudná, hogy milyen helyzetben van, mit él át. Könnyű "kívülről" odakiabálni valamit.
Ne foglalkozz másokkal. Ez a te döntésed. Te tudod pontosan, hogy milyen helyzetben vagy.
Ha valóban ezt szeretnéd, akkor minél előbb menj el és kérdezd meg, hogy van-e még lehetőséged intézkedni. Ne várj tovább.
Szerintem necces, de megoldható.
Magán nőgyógyászhoz jársz? Tudsz beszélni vele? Tulajdonképpen ő mondja meg, milyen idős a terhesség a méret alapján. A 11+6 hétig végzik el.
A védőnő miatt 3 nap. A kettő között megcsináltatod a vérvételt, ekg-t, stb. Befizeted a csekket. Maximum egy hét. Péntekre túl lehetsz rajta. :(
Hát ha igyekszel, akkor neccesen, de szerintem megoldható.
A név nélküli karogókkal pedig ne foglalkozz, gép mögül könnyen pofaznak, okoskodnak és osztják az észt, de ez a TE életed és döntésed, rajtad kívül senki semmi köze ahhoz, hogy mit csinálsz vagy mit nem! Örüljön neki mindenki, hogy ők minden életkörülményben, a lehető legváratlanabb és talán egyik legrosszabban is lazán helytallnak, de nem kell beszolni, ha valaki nem olyan "ügyes", mint ti....!!
Kedves privát levelező (#4): " "Mire gondol? Milyen vallás az, ha a 10 hetes ember emriót gyermeknek merem nevezni és nem csigának, gilisztának, mókusnak vagy kiskutyának??? Mi a fenéről beszél????"
Úgy nevezed, ahogy akarod, ez a te dolgod. Ettől még nem gondolom azt, hogy egy nőnek alá kellene rendelnie a saját életét és céljait egy embrió létének.
#19, az a baj, hogy az UH szerint mért kor dönt, hiába állít bárki bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!