Abortusz ár 2017. mennyi is akkor?
A kérdésed alatt 5-tel megtalálható a válasz :
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
A nőnek mindenképp biztosítva kell lennie,ha például egy diáklányról van szó,neki 9ezer mivel addig biztosítva van amíg iskolába jár!
Aki dolgozik ő is biztosítva van,aki munkanélkülin van ő is biztosítva van neki is 9ezer,aki segélyen van ő is! Akinek nem jár semmilyen ellátás neki 39ezer! Üdv: egy családvédelmis!
Hátrányos helyzetben 9ezer,betegség miatt ingyenes!
#4-es, akkor nekem hármas ikerterhesség redukció miatt miért kértek ugyan úgy 30 ezer közeli összeget? Munkaviszonyban álltam akkor is. Stimuláció sikerült túl jól és a saját épségem, valamit két baba túlélési esélyeinek növelése miatt tartottunk meg csak kettőt. Ugyan azon a procedúrán kellett átmennem, mint egy akármilyen abortuszosnak és ugyan azt az összeget ki kellett fizetnem. Akkor engem átvertek?
Terjeszted mindenhol ezt a 9 ezret, linkelnél jogszabályi helyet?
Parancsoljatok leszavazók!
4-7-es (gondolom egy személy )
És a linkedben, hol van leírva hogy az a nő aki biztosítva (tehát van társadalombiztosítása ) annak 9* ezer forint.
Mert az , ha valaki szociálisan rászorul... az egy dolog.
Ha valamilyen tartós betegsége van az egy dolog.
Ha erőszakból fogant az egy dolog.
De egyáltalán hol van az leírva, hogy amennyiben a nő biztosított akkor az 9.000 foorintjába fog kerülni.
ez sehol nem igaz. úgyhogy ne hireszteld ezeket az áll infókat mert megtévesztesz vele embereket!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!