Valaki küldene hivatalos papírt egy abortuszról?

Figyelt kérdés

A barátnőm elémtolt egy papírt,miután szakítottam vele,hogy neki márpedig abortusza volt tőlem,és nem bírja egyedül..

De kételkedem benne..a neten pedig nincs semmiféle ilyen dokumentum. Kérlek aki tud segítsen.

2017. jún. 24. 16:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem mi a gond? Békülni akartok vagy miért olyan fontos ez? Ami már megtörtént azon változtatni nem lehet. Elég rossz kapcsolat lehetett ha meg sem tudtad, hogy terhes. Tovább kell lépni.
2017. jún. 24. 17:44
 12/22 anonim ***** válasza:
47%

A stílus alapján kamaszokról van szó.

Szerintem a kiscsaj szimplán kamuzik egy abortuszt, mert ezzel akarja maga mellett tartani a fiút. Tudnak még ennél is durvabbakat kitalálni kamaszkorban.

Én valahogy kétlem, ha abortusza lett volna, azt csendben, a fiú nélkül intézte volna, és a srácnak nem tūnt fel semmi.

2017. jún. 24. 17:56
 13/22 anonim ***** válasza:
54%
Ha a barátnőm a szakítás után kozolne, hogy abortusz volt és én voltam az apa, marhára nem érdekelne, hogy hogy bírja egyedül. Illett volna megbeszelni, de minimum előre közölni, hogy ez van.
2017. jún. 24. 18:04
 14/22 anonim ***** válasza:
39%
Írd ide le, hogy mi van a papíron és tudunk segíteni!
2017. jún. 24. 18:04
 15/22 A kérdező kommentje:
Csak,hogy zárójelentés terhesség megszakításról.. meg valami szöveg a neve születési ideje,a kórház a fejlécen és pecsét meg aláírás rajta..
2017. jún. 24. 19:56
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
Akkor nyilván nem kamu...
2017. jún. 24. 20:24
 17/22 anonim ***** válasza:
87%

ab.artef.

Ez művi megszakítást jelent.

Utána 2 mondatban megfogalmazva hogy én kérésemre végezték el, szövődménymentes volt a műtét.

Otthonába bocsájtjuk.

Ennyi volt az enyémen

2017. jún. 24. 21:01
 18/22 anonim ***** válasza:
89%
És akkor miben kételkedsz, ha ott van feketén-fehéren, hogy terhesség megszakítása és pecsét is van rajta??
2017. jún. 24. 21:45
 19/22 anonim ***** válasza:
40%
Ha ott a zárójelentésen, akkor nem kamu. Viszont ez miatt nem kell kibékülnöd vele, sőt! El sem mondta, hogy terhes, titokban elvetette, most utólag mit akar már? Jobb lesz nektek külön.
2017. jún. 24. 21:47
 20/22 anonim ***** válasza:
13%
"hogy neki márpedig abortusza volt tőlem" - kamu. Az, hogy volt egy művi abortusza, az elképzelhető, de hogy kitől, arról nem készül soha, semmiféle kórházi papír, abortumból apaságit ugyanis max bűnügyi nyomozás keretén belül végeznek, és azt meg nem a kórház...
2017. jún. 25. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!