Hogyan juthatok esemény utáni tablettához hétvégén?
Lehet hülye kérdés, de még sosem történt velem ilyen (kiszakadt a gumi) és nézegettem az sztk-s nőgyógyászokat, de azt írja, hogy hétvégen nincs ellátás. Ez létezik? És ha valóban így van hova tudok ilyenkor fordulni?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Nálunk a kórházban van nőgyógyászati ügyelet, ott írnak fel. Nálunk úgy működik, hogy a nővérpultban van előre megírt és lepecsételt receptkupac és abból adnak egyet, csak a név, lakcím és taj szám kell. Orvos rá se néz az emberre. Nekem pl a férjem iratott fel egyszer. Éjjel történt a baleset, fiunkat nem akartuk ezért felkelteni. Én korán reggel mentem dolgozni, férjem gyeden volt a fiunkkal, ráértek, délelőtt bementek és kértek receptet, délben pedig bevettem.
Hová valósi vagy? Hátha így konkrét tippet kapsz, hogy hova menj.
Erdemes ilyen esetekre elore feliratni vagy kulfoldon venni.
Minden normalis orszagban recept nelkul kaphato 15 eu korul van es drogeriaban aruljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!