Mire számítsák?
Így is nehéz helyzetben van a kérdező, aki nem válaszol a kerdésre csak a lelkiismeretét akarja "észheztéríteni" az ne is írjon.
Szóval kerdező: A babádnak nem fog fajni ugyanis meg nem érez.
Neked görcsölbi fog a hasad és erős vérzésed lesz, de nem fog jobban fájni mint egy menzesznél.
Es ha teheted tetess be spirált. Sajnos nem adnak kellő felvilágosítást a védekezési lehetőségekről...a spirál a legbiztonságosabb ebből is csak a hormonos. azt viszont nem tudom hogy szülés után szabad-e csak.
De ezen kívül van sokféle fogamzásgátlási lehetőség, érdemes utana érdeklődni.
Hogy legközelebb ne ess ilyen szituációba.
A műtét úgy zajlik, hogy reggel/delelőtt felhelyeznek valamit ami kitágít, ezzel ülsz/fekszel 3 órát ha jól tudom, aztán besetálsz a műtőbe (ha így hívják azt a termet).
Sajnos elég kellemetlen, mivel sok ember lesz. Kiszíjjazzák a lábad terpeszbe és beadják az altatót.
Majd kitolnak kómásan és majd magadtól felébredsz. Ekkor még szédülhetsz szóval ne kelj fel hirtelen.
Remélem segítettem. :)
Lelkileg biztosan megvisel picit, de sajnos vannak olyan döntések amiket meg kell hozni mégha nehéz is.
Csak fontos h tanulj a hibádból és még egyszer ne történjen meg! Ha védekezés nélkül estél teherbe.
Nem ítéllek el, mert senki nem mondhatja h sosem hozott felelőtlen döntést az élete során...
Nem vagyok abortusz párti, de ellene sem vagyok
Javítok:
Nem csak a hormonos, hanem a hormonos az biztonságosabb de a másik fajta is jó természetesen
Kérdező, ne foglalkozz a manipulatív hazudozással, a valóság ez: [link]
A laminária kapcsán a fájdalom egyedi, arról nem lehet jósolni, van, aki "alig érezte", és van, akinek "az fájt a legjobban"...
#5, nézegesd nyugodtan a Néma sikoly című vagy 40 éves hazug propagandafilmet, kedves egészségedre. Számomra azért mérvadóbb a Royal College of Obstetricians and Gynaecologists 2010. évi tanulmánya-állásfoglalása, amiről a linkelt cikk szól. (fogadjunk, hogy nem is olvastad, különben nem gyártottál volna összeesküvéselméletet:))
[link] globalassets/documents/guidelines/rcogfetalawarenesswpr0610.pdf
#9, nem tetszel igazat mondani, az előbb betettem a Brit Királyi Szülészeti-Nőgyógyászati Társaság eredeti hivatalos állásfoglalását is, amiről íródott a Guardian-cikk is...
De legyen újra: [link]
Persze ettől nektek még jogotok van a vallási alapú propagandának, és az öregségére "megtért" Nathanson ostobácska propagandafilmjének hinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!