Mire számitsak?
5 hónapja császárral szültem. Szülés után szépen beállt a menzeszem de február 7én volt az utolsó. Márc.elején 2 teszt is negatív lett. A mai napon pedig pozitiv. Védekezés mellett estem teherbe. Nem szeretném megtartani így is a kislányom veleszületett szívbetegséggel jött a világra. Kockáztatni nem szeretnék. Eddig rendben volt a védekezés mégis terhes vagyok. Óvszerrel védekezünk immár 9 éve és most...bumm.
Mielőtt bárki megkövezne nem vagyok olyan aki hobbiszinten esik teherbe. Sosem volt abortuszom. Mit szoktak csinálni? Orvosom hétfőre vár.
"Mire számitsak?" - arra Kérdező, hogy a nyakadba esik az összes küldetéstudatos magzatvédő - ha már kiírtad ide a problémádat.
Ezen túl semmi különösre, beszéld meg az orvosoddal a dolgot hétfőn, aztán el fog látni a megfelelő beutalókkal.
Elmész nőgyógyászhoz, UH-ra. Ezekkel a papírokkal a nővédelmi tanácsadóba megjelensz a kapott időpontra, elmondod mit akarsz és minek mentél. Kapsz egy csekket, mivel gyesen vagy ez 14500 Ft lesz. Befizeted és a 3 nap gondolkodási idő leteltével visszaviszed. Aláírod a papírokat, kérsz egy időpontot a kórházba. Odamész éhgyomorra, megvizsgálnak, majd vársz hogy bevigyenek. Kérheted altatásban, vagy helyi érzéstelenítésben, altatáshoz belgyógy papír is kell. Az egész 10 perc, nem érzel semmit sem, utána feküdni kell 2 órán keresztül, nem ehetsz nem ihatsz. Majd kortyonként eszegethetsz, felülhetsz. Visszamennek megnézni a vérzést, ha minden rendben akkor pár óra múlva haza is engednek.
Barátnőm tapasztalatai ezek. 9 órakor műtötték, és 2-kor már mehetett is haza.
Kedves 2.válaszadó! Nagyon köszönöm a pontos választ.
Mindenkinek ment a zöld kéz.
ovszer nem jo vedekezes
hormonos palcika karban vagy hormonos spiral biztosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!