Mire számitsak?
5 hónapja császárral szültem. Szülés után szépen beállt a menzeszem de február 7én volt az utolsó. Márc.elején 2 teszt is negatív lett. A mai napon pedig pozitiv. Védekezés mellett estem teherbe. Nem szeretném megtartani így is a kislányom veleszületett szívbetegséggel jött a világra. Kockáztatni nem szeretnék. Eddig rendben volt a védekezés mégis terhes vagyok. Óvszerrel védekezünk immár 9 éve és most...bumm.
Mielőtt bárki megkövezne nem vagyok olyan aki hobbiszinten esik teherbe. Sosem volt abortuszom. Mit szoktak csinálni? Orvosom hétfőre vár.
"hormonos palcika karban"
Érthetetlen, hogy magyarországon miért nem elérhető :(
(a spirálra sajnos elég sokan panaszkodnak, igencsak meggondolandó az 50 eFt körüli ára miatt).
A művi meddővé tétel - alacsony kockázatú műtét, egy életen át tartó, mellékhatás nélküli védekezési módszer. Sajnos itthon 3 gyerek vagy betöltött 40 éves életkor a feltétel, de érdeklődj a dokinál, hogy esetleg nálad van-e valami olyan egészségügyi indok, amire hivatkozva mégis kérhető? Ha nem, akkor külföldön pl. Szlovákiában több magánklinikán is elvégeztetheted, angolul illetve többnyire magyarul is beszélnek.
" és őt megölni gyilkosság"
SZERINTED az. Mások szerint pedig nem . Fogd fel, és ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, ne írj, nem kell a kérdezőt ilyenekkel érzelmileg zsarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!