Abortusz után a kádban ülve zuhanyozhatok?
Csütörtökön volt a terhességmegszakításom.
A papíron az áll, idézem: "4 hétig ülőfürdő mellőzése", viszont nekünk kádunk van, eddig térdelve fürödtem. A kérdésem az, hogy a kádban ülve zuhanyozhatok, vagy az is kerülendő?
És szeretném elmondani, hogy nekem ezt külön sem az orvos, sem a nővérek nem mondták el, csak a kezembe nyomtak egy papírt amin ez áll sok más tiltott dologgal együtt, majd ezután búcsút intettek nekem, ezért a kérdés.
Egyetértek az utóbbiakkal! Az ülőfürdő azt jelenti, hogy habfürdő, nyakig érő víz és ücsörögsz benne uborka karikákkal a szemeden, azaz, hogy az ülőfürdő = fürdés! A zuhanyzás meg zuhanyzás ülve is, állva is, térdelve is, fekve is, mert az folyóvízzel való lecsapatást jelent! :)
Amúgy én is ülve tusolok (ha tusolok, mert egyébként én fürödni szeretek) és csupán azért, mert állva fárasztó! Minek ácsorogjak, ha ücsöröghetek is?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!