Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » NIFTY, Prena stb alapján nem...

NIFTY, Prena stb alapján nem lehet terhességet megszakítani ugye? Akkor a deléciós szindrómákkal mi van?

Figyelt kérdés
Ugye ezek a tesztek azt is szűrik és vannak olyanok, amik középsúlyos, súlyos értelmifogyatékossággal járnak. Tudtommal máshogy ezeket nem is lehet szűrni. De ezeket a vizsgálatokat meg nem fogadják el a terhesség megszakításához. Akkor tulajdonképpen semmi értelmük? Úgyértem 180 ezerért kiszűr 3 olyat, amit a genetikai uh-n is kiszűr egy jó orvos, meg kiszűr olyat, ami amúgy fel sem tűnik, meg olyat, ami meg nagyon is feltűnik, de semmire se mégy vele, hogy tudod, hogy súlyos értelmi fogyatékos gyereket vársz, mert elvetetni úgyse lehet ez alapján a szűrés alapján, máshogy meg nem nézik meg (esetleg nem is tudják)...
2017. ápr. 18. 00:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
40%
Hollandiaban,es Angliaban a 24.hetig elveszik. Szoval oda erdemes menni,aki megsem akarja a magzatat. Persze marha draga.
2017. ápr. 19. 11:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Addig nem féltem ilyenektől, míg el nem olvastam a honlapját annak, ahova kombináltat megyünk csináltatni..
2017. ápr. 19. 21:49
 13/13 anonim ***** válasza:
71%

Ha Prenán vagy Niftyn gondolkozol, tök felesleges a kombinált teszt, mert az előző kettő egy sokkal pontosabb vizsgálat.

A genetikai hibából eredő betegségeket (amik értelmi fogyatékossággal IS járnak, de nem csak azzal) kiszűri az amniocentézis, még többet is, mint a Prena meg a Nifty.

2017. ápr. 19. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!