Mi az abortusz menete?
Sziasztok! Sajnos becsúszott egy nem tervezett terhesség,mivel már van 2 csodaszép lányom, már nem szeretnénk több gyermeket. A kérdésem az lenne hogy mi a menete a terhességmegszakításnak, és kb. mennyi időn belül hajtják végre. Esetleg ha valakinek volt mostanában teehességmegszakítása, akkor egy kb. összeget is szívesen vennék.
Köszönöm
Utolsó, komolyan ennyire nehéz felfogású vagy??! Egyszerűen nevetséges ez a sok hittérítő, fanatikus magzatvedo.... Nektek milyen nyelven kell írni, hogy felfogjatok, hogy a NEM az NEM??! Ráadásul ez a szenny, amit idecopyztál már egyszer ki lett törölve innen, nem véletlenül! Mi a fenének rakod újra be?
Jelentettem, remélem ezúttal a moderátorok nem csak a választ törlik, hanem egyúttal téged is kiraknak a francba. Idiota!
Szia! Igen, csak akkor érdemes menni ha szerinted már kellő idős a terhességed.Én már 2* voltam uhn, mensi szerint 7 hetes, uh szerint még csak 5+4 hetes, de ma már megkaptam minden papírt, de 1 hét múlva utolsó uhra visszahívott a doki.
A leletemen az áll hogy élő embrió.
Igazából fogalmam sincs miért kell visszamennem uhra, de szerintem csak biztos akar lenni a doki hogy élő terhesség.
Ma reggel már voltam vér és vizeletvételen.
Reggel megkaptam a védőnőhőz a beutalót, a kórházi beutalót.
1 hét múlva megyek a védőnőhöz, dokihoz ( egy épületen belül) aztán 3 nap múlva vissza a védőnőhöz és aztán időpontkérés a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!