Mi az abortusz menete?
Nekem ez volt a menete :
Pozitív teszt, doki, kaptam egy papírt amivel el kellett mennem a család segítő közpötba,ott fogadott egy védőnő. Sok mindenről beszélgettünk, kaptunk 3 nap "gondolkodási időt" vissza mentünk,megkaptuk a csekket (30ezer ft) posta, befizettük,kórház,felvétel,még egy uh-os vizsgálat. Mütő,hazamentünk!
Röviden ennyi.
Amúgy kell vérvizsgálat azt hiszem az altató orvos miatt. Nekem nem kellett,mert 7hónappal a szülésem után estem teherbe,még "friss"volt a leletem.
Utána 3 hétre rá kontroll.!
De. Pokoli :-( visszacsinálnám!!!!
3 hét telt el az első vizsgálat és a műtét között!! Senkinek nem kívánom azt a 3 hetet.!!!
Pontosan, ahogy az utolsó válaszadó írta. Kiegészíteném annyival, hogy ha nem szültél a legtöbb kórházban előző este be kell feküdni, mert egy laminária nevű tágítót helyeznek fel, ami másnap reggelre kitágít annyira, hogy műteni tudjanak.
Nekem 2 és fél hét telt el a pozitív teszt és a műtét között, de abban volt minden. Teljes letargia, rémálmok, szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!