Vetélés. Van valami tabletta 1-2 hét után?
Figyelt kérdés
8 napja lefeküdtem a párommal.. ez volt az első.. nem jött ki semmi sperma.. elovaladek azt nem tudom.. De a párom szerint nem.. és elfelejtettünk védekezni.. szerda óta kis alhasi fájdalmam van.. és kedden-szerdán eléggé nagy volt az étvágyam..Most már rendes.. tegnap enyhén fájt a fejem de az állítólag a front miatt volt.. de az semmi na mindegy.. a kérdés az lenne, hogy ( ha mégis terhes lennék, tudtommal 2 hét után lehet terhességi tesztet végezni ) akkor korai vetélést lehetne alkalmazni? Vagy van olyan gyógyszer ami nem abortusztabletta, de " eltávolítja a babát a méhből " ? Tudom.. ez nem normális dolog.. de még csak 16 éves vagyok..És nem szeretnék gyereket még..2017. márc. 19. 18:47
21/25 anonim válasza:
#19, most a helyedben nagyon szégyellném magam... mert valóban, statisztikai valószínűsége annak is van, hogy holnap kilép az utcára, és a fejére esik egy UFO... most elrémiszteni akarod a szextől? Mert annak sokszorosan nagyobb az esélye, hogy ilyen beszólásokkal tönkreteszik valaki nemi életét, mint annak, hogy elkapja a "Hív"-et... (különben az mi a fene amúgy? - vagy a HIV-re - humán immundeficiencia vírus -gondoltál?)
22/25 anonim válasza:
Egy jo tanacs,ne szexelj,es kezdj el imadkozni hogy nelegyel terhes. Ha meg igen,akkor abortusz,es kell a szuleid beleegyezese is. Csak kulfoldon van abortusz tabletta. 600-700euro egy darab,(ha nem tobb) korhazankent ez is valtozo. Horrorisztikus vetelest idez elo rengeteg verrel,es legtobb esetben kell mutetet vegezni utana hogy kitisztitsak. En nem ertem a mai fiatalokat. 1: mi az hogy "elfelejtettunk vedekezni" ?? Ez olyan,mint amikor sokan irjak itt is hogy "veletlenul teherbe esett". Nevetseges,felelotlenseg es irto nagy tudatlansagra vall. Sok idiota. Ennyi idosen nekem nem a szex jart a fejemben ,hanem tanultam. 23Eves vagyok,es sosem "felejtettem el vedekezni" sosem tortrntek "balesetek" es sosem lettem "meg veletlenul sem terhes". Sot van egy macim akivel maig a napig alszom,kisgyerekkorom ota. Buszkek lehetnek majd rad a szuleid ha az vagy. Csinalj tesztet,most mar ki kell hogy mutassa.
23/25 anonim válasza:
#22, sacckb minden szavad hazugság.
24/25 anonim válasza:
Utolsó, miért is? Mindenben igaza van a 22esnek.
25/25 anonim válasza:
Megint itt egy idiota akinek jol esik kötözködni....igenis megérdemli ha 16 évesen ennyi esze van...ha sexelni van esze legyen esze gondolkodni is!!!! És tök mindegy hány éves.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!